Målkalas i Rommenhallen

7O8A5226
Et inneffektivt Sveiva og et like effektivt Slevik ga god spenning i kveldens oppgjør i Rommenhallen, som etterhvert utviklet seg til et regelrett målkalas.


Siste runde før landslaget drar til Danmark og nytt tøft oppgjør i Rommenhallen. Sveiva får Slevik på besøk. Ingen av lagene er vel fornøyde etter helgens kamper så kanskje vi får et heidundranes oppgjør i kveld.

Litt ta og føle på fra start, så braker det løs for alvor. Sveiva setter hardt press og har flere gode muligheter. Hjemmelaget tar også ledelsen når Billy Persson tar med seg ballen på et av sine nå velkjente løp og klistrer den i nettet til 1-0 Sveiva. Slevik spiller seg inn i kampen og når William Andersson får lov til å sikte og fyre av uhindret er vi like langt, 1-1. Ikke lenge etter får Slevik overtall. Der blir de ikke mange sekundene før Eskil Gagnås setter 2-1 til Slevik. De siste seks minuttene blir det mye rart og det skjer ikke stort foran målene. Med det tar vi pause.

Midtperioden åpner Slevik best og det går bare to minutter før de øker til 3-1 av Christoffer Hansen  som styrer inn ballen på volley. Sveiva setter opp tempoet og ligger over Slevikspillerne som klegger, det betaler seg raskt og det blir 3-2 av Andreas Valbye. Slevik justerer seg opp de også og spillet jevner seg ut. Nå kommer en periode hvor omtrent det meste av skudd som går forbi forsvaret ender i mål. Først øker Slevik til 5-2, så svarer Sveiva til 5-4 før lagene setter hvert sitt før pause slik at stillingen er 6-5 til gjestene Slevik når sirenen går. 

Siste periode blir smått kaotisk, det løpes og takles, de skyter, og Sveiva kjører knallhardt. Alle vet hva som gjelder, de må vinne. Tvete i Slevik´s mål tar frem hele registeret og holder unna. Slevik har en duo som også kan spille ball, og når Stræte finner Åhlberg er det 7-5. Så bytter Åhlberg og W. Andersson plasser, opp med ballen og sistnevnte snurrer vekk backen og 8-5. Tavla viser syv minutter og nå setter Sveiva virkelig på turboen. Slevik slår fra seg alt de bare makter men svermen av røde klegg er over de konstant, og nå begynner opphentingen. Målene renner inn og etter 14 minutter har Sveiva snudd kampen, leder 9-8, den siste setter Sindre Palving. Sveiva er ikke ferdige ennå, og selv om Slevik reduserer en gang til 10-9, hjelper det lite når hjemmelaget setter to til før sirenen går. Det ender 12-9 etter en sterk siste halvdel av perioden og gullhåpet lever.

KAMPFAKTA Sveiva-Slevik

Akerselva sterkest

Det ble Akerselva som stakk av med seieren i «bunnoppgjøret» mellom Akerselva og Fredrikstad i kveld. Hjemmelaget hadde stort sett kontroll over kampen og vant til slutt 5-3. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.