Amper og målrik batalje

IMG 0402
Det ble en amper og målrik affære da Sarpsborg fikk besøk av Sandnes i ettermiddag. Sarpingene hadde store problemer med rogalendingene til å begynne med men klarte etterhvert å snu kampen i sin favør. 

Det var ingen stor innebandy de få fremmøtte fikk se i den første perioden i Skjeberghallen. Men drama og flere meget tøffe dueller ble de vitne til. Sandnes tok ledelsen men Sarpsborg scoret et par mål og overtaket, og sånn fortsatte det igjennom perioden. Til slutt kunne hjemmelaget gå til pause med ledelse 4-3, i en periode som var meget amper til tider.

IMG 0360
Etter noen poengfattige kamper etter returen fra SSL, ble det fire scoringer fra Fredrik Gjødalstuens kølle mot Sandnes. 

I starten av den andre perioden er det Sandnes for alle pengene og Andreas Pedersen scorer et ekte hattrick og Linus Dahlström setter sitt tredje for dagen. Da står det 4-7 på tavlen før perioden er halvspilt. Men da våkner hjemmelagets Fredrik Gjødalstuen og sammen med János Müller kommer det tre mål for hjemmelaget. En scoring hver av lagene før pause gir 8-8 etter to perioder. 


IMG 0559
Tre scoringer hver av Linus Dahlström og Andreas Pedersen ga Sandnes føringen halvveis i kampen.

I den tredje perioden tar Sandnes på ny ledelsen, men nå kommer det tre scoringer på rappen fra hjemmelaget. Sandnes får det tungt med en kamp i beina fra i går og Sarpsborg kan se til at de tre poengene blir blå i ettermiddag. Sluttresultatet skrives til 13-10 og Sandnes får ta den tunge turen hjemover til Vestlandet uten poeng denne helgen.

KAMPFAKTA Sarpsborg-Sandnes 13-10


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.