Gjelleråsen fikk siste ordet

7O8A2584
Gjelleråsen sjokkåpnet og vant, selv om Tunet klarte å skape spenning i kveldens oppgjør i eliteserien for menn.


Nytt vanskelig oppgjør for begge lag når Tunet er vertskap for Gjelleråsen. Det har vel ikke vært etter lagenes ønsker etter fire kamper og resultatet i kveld kan fort bli meget viktig. Trond Ringwall må også se kampen fra tribunen etter sist helgs utblåsning etter kampslutt da Tunet tapte for Akerselva. 

For en start, 34 sekunder og Robin Norstrøm setter inn 1-0 til Gjelleråsen. Det er et knallhøyt tempo og solide taklinger. Spillet bølger men plutselig er Gjelleråsen i angrep og Thomas Zaal litt heldig men 2-0. Det drepende tempoet fortsetter og det bølger frem og tilbake med bra muligheter begge veier. I det 14. minutt er Kristian Kragerud våken og banker kontant inn 3-0. Tunet setter enda mer fart og til tross for at de får en sjanse en mot keeper klarer de ikke å få reduseringen før vi tar pause.

7O8A2421
Tunets hovedtrener Trond Ringwall måtte følge kampen fra tribunen grunnet suspensjon. 

Gjelleråsen starter bra i midtperioden, har store sjanser, og i kontra setter Erlend Bjerknes 4-0. Tunet fosser i angrep, mister ballen og ny kontring som ender hos Kjetil Bratland, 5-0. Snart halvspilt kamp når Tunet får kveldens første overtall, som de bruker ni sekunder på å omsette, Thomas Rognlien åpner kontoen for Tunet, 5-1. Ikke lenge etter er det Gjelleråsen som gjør en feil i angrep og straffen utdeles umiddelbart, Ole Mossin Olesen, 5-2. Tunet kjører knallhardt nå og når Gjelleråsen igjen får en utvisning på fem minutter blir det kostbart. Tunet setter et fantastisk press og til slutt må Gjelleråsen kapitulere. Først Patrick Sveen 5-3 og så Rognlien 5-4. Det er tallenes tale når det igjen blir pause. Vi forventer en knallhard siste periode hvor alt kan skje.


7O8A2783
Tommy Fjeldaas gjorde flere viktige redninger på tampen og sikret seieren for Gjelleråsen. 

Tunet tar grep i siste periode og etter fem minutter er vi like langt, 5-5 av Thomas Rognlien som setter sitt tredje for kvelden. Det er Tunet som kjører kampen nå og et nytt overtall gir håp om flere mål, men nå holder Gjelleråsen tett. Det bølger i et enormt tempo og sjansene kommer begge veier. Robin Norstrøm blir servert en utsøkt mulighet men treffer stolpen. Så er det Gjelleråsen som skal ha overtall, spiller bra og kan etter minuttet juble for ny ledelse når Bjerknes våkent setter inn en retur, 6-5 Gjelleråsen og det er fire minutter igjen. Vi hopper litt frem og Tunet tar ut keeper, fyrer av på enhver mulighet og det er Tommy Fjeldaas sine feberredninger som gjør at Gjelleråsen tar alle poengene, og samtidig påfører Tunet sitt andre ettmålstap på rad.

KAMPFAKTA Tunet-Gjelleråsen
 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.