Tunet med sterk borteseier

IMG 4449
Tunet slo Slevik i kveld og tok sin andre strake seier i eliteserien for menn. 


Tunet har de første skuddene på mål, men Slevik setter sitt første rett i kassen da William Andersson finner nettmaskene allerede etter minuttet. To minutter senere får Slevik straffe, men den brenner de. Ole Mossin Olesen ordner balanse i regnskapet i det sjette minutt. Minuttet etter blir det ampert foran Tunets mål og gjestene må sone en utvisning, den utnytter Slevik og tar ledelsen på nytt. Nå åpner seg kranene og spillet bølger frem og tilbake i et høyt tempo. Mange personlige feil og dårlige valg leder også til at publikum kan kose seg på tribunen med målsjanser og tøffe dueller. Slevik har de farligste sjansene på slutten men får nøye seg med 3-2 ledelse til pause. 


IMG 4391
Landslagsvingen Ole Martin Skau Jansson måtte forlate kampen med to minutter igjen av den første perioden, med det som så ut som en kneskade.

Ingen av lagene ser ut å fått noen særlige beskjed om å tette igjen bakover, eller roe ned spillet i pausen. For det er full tut og kjør også i starten av den andre perioden. Tre minutter ut i midtperioden utligner Tunet til 3-3. I bare farten tar de også ledelsen da de får sjansen i overtall minuttet etter. Tunet har mest energi, og kanskje litt i overkant og ryker kjapt på to utvisninger og Slevik får sjansen i spill fem mot tre. Den sjansen klarer de ikke å utnytte selv om de skaper noen farligheter. Det er skikkelig grinete nå, akkurat som det pleier å være i disse oppgjørene. Slevik skaper de beste sjansene men klarer ikke å få ballen i nettmaskene før pause.

IMG 4303
Det var til tider meget høy temperatur på banen i kveldens oppgjør mellom Slevik og Tunet. 


Det er fortsatt ingen tegn på at det skal bli noen forsvarskamp da den tredje perioden drar i gang. Hjemmelaget Slevik jakter på utligningen og fester grep om oppgjøret. Etter en del klabb og babb kommer endelig scoringen for Slevik da Morten Bye scorer fra nærmest død vinkel. Spillerne begynner å bli litt slitne, men tempoet er like høyt. Det gir en del personlige feil og det utnytter gjestene og Martin Bjerkelund kan sette dit Tunets femte for kvelden. Slevik jakter på utligningen og blir straffet av gjestenes bestemann Joachim Trandum Terjesen som stjeler ballen og lekent ser til at han bli alene med Anders Ottersten, der gjør han ingen feil og setter 6-4 sikkert som banken. Slevik klarer ikke å bryte igjennom muren Tunet satt opp nå. Med fire minutter igjen tar de timeout og satser alt på et kort. Tunet ryker på en utvisning og da tar etterhvert Slevik ut målvakten og spiller 6 mot 4, men de sliter med presisjonen og heroisk innsats fra gjestene Tunet. Det ebber ut og Tunet tar med seg tre poeng hjem til hovedstaden.


Jevnt i Mjøndalen

Det ble jevnt mellom nykommer Nor 92 og Gjelleråsen i kveldens oppgjør. Hjemmelaget hade hele tiden et lite overtak i målprotokollen, men Gjelleråsen kom tilbake gang på gang. Med åtte minutter igjen tar de også ledelsen. Nor 92 trykker på for en utligning og i det 18. minutt får de straffe, og den setter Jørgen Becher og det er 5-5. Flere scoringer blir det ikke de første 60 minuttene og kamper går til straffer. Der avgjør Gjelleråsen og tar med seg det ekstra poenget hjem. KAMPFAKTA

Slevik-Tunet 4-6 (3-2,0-2,1-2)
Gressvikhallen, 192 tilskuere

1-0 (01.10) William Andersson (Ludvik Hansen)
(03.10) Johan Åhlberg (straffebom)
1-1 (05.42) Ole Mossin Olesen (ua)

U2 (07.02) Lasse Sundell (ulovlig dytt)
2-1 (08.05) L. Hansen (Thomas Stræte) spill 5 mot 4
3-1 (09.21) Åhlberg (L. Hansen)
3-2 (10.45) Thomas Rognlien (Jonas Castellanos)
3-3 (23.15) Simen Lenborg (Patrick Sveen)
U2 (23.48) Jonas Gustavsen (ulovlig dytt)

3-4 (24.24) Mossin Olesen (Teemu Kantanen) spill 5 mot 4
U2 (26.45) Sundell (gjentatte forseelser)
U2 (28.06) Lenborg (gjentatte forseelser)
U2 (35.51) Morten Bye (hardt spill)
U2 (37.03) Sveen (hardt spill)
4-4 (47.22) Bye (Daniel Eriksson)
4-5 (50.24) Martin Bjerkelund (Rognlien)
4-6 (51.52) Joachim Trandum Terjesen (ua)
U2 (57.32) Lenborg (gjentatte forseelser)
U2 (59.55) Andersson (slag)
Skudd: 24-24 (7-5,3-8,14-11)
Dommere: Johansen/Monge

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.