– Fått smak på gull

7O8A3819
Greåker er klare for seriestart og å ta fatt på sesongen som regjerende mester. Vi tok en tur innom Tindlundhallen tidligere denne uken for å ta tempen på østfoldingene.


Greåker tok både serie- og NM-gull forrige sesong og ambisjonen er å få til en reprise denne sesongen forteller lagets hovedtrener Tomas Näsholm. Allerede i morgen møter de Sveiva hjemme i Tindlundhallen i en reprise av NM-finalen. 
– Det blir morsomt at det drar i gang igjen. Vi går for å forsvare begge gullene, vi har fått smak på gull så de skal vi forsvare, sier Näsholm til Assisten. 

Mer forhåndsstoff fra Greåker og hele intervjuet med Tomas Näsholm, og intervjuer med Thobias Hjorth og Arvid Wibring Lindqvist finner du i videoen under.



LES OGSÅ: Har endelig funnet en erstatter


greakerGreåker

(1.plass - 22 kamper - 20-0-1-1 - hovedtrener: Tomas Näsholm)


Spillere inn:
Rasmus Andegras (Täfteå, Sverige), Martin Lilleby (Akerselva), Thobias Hjorth (Slevik), Thomas Bøgle (Fredrikstad), Andreas Grønli (egen junioravdeling), Sander Fauskanger (egen junioravdeling), Sondre Haglund (tilbake etter skade)


Spillere ut:
Jonas Bøckmann (Sarpsborg), Stian Larsen (Sarpsborg), Anders Sahlin (Bollnäs, Sverige), Niklas Nordh (Rødovre, Danmark), Henrik Grønli (Fredrikstad - lån), Alexander Johansen (St. Croix), Jonas Klefbeck (lagt opp)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.