Målfest i serieåpningen

7O8A9525
Fredrikstad ledet ved flere anledninger men det var Tunet som stakk av med seieren i kveldens tjuvstart av eliteserien.


Endelig skal vi starte sesongen og det blir en liten tjuvstart i Høyenhallen i kveld når Tunet er vertskap for Fredrikstad. Det fortelles om mye sykdom den siste uka hos begge lag så det kan fort bli noe redusert styrke på begge sider av banen. Vi satser på en spennende serieåpning. 

Tunet tar øyeblikkelig kommandoen fra start, her settes alle kluter til og de lilla tar godt for seg over hele banen. Fredrikstad virker å bli tatt litt på senga og får omtrent ikke låne ballen. Det betaler seg raskt for hjemmelaget, Lasse Sundell fyrer fra midten og rett i ledelse 1-0 etter bare to minutter. Tunet holder trykket og bare en feberredning av Nicholay Halvorsen hindrer 2-0. Fredrikstad spiller ganske bra i forsvar og med marginer på sin side kan de kontre inn 1-1, målscorer er Robert Karlsson Lidberg etter åtte minutter. Gjestene fortsetter i samme stilen og igjen kontrer de, og i det 12. miutt øker Aksel Jæger ledelsen deres til 2-1. Fredrikstad kommer oftere opp i banen og Markus Madsen tar en liten snurr og setter inn 3-1. Det resultatet blir stående til pause.


7O8A9341
Lasse Sundell åpnet målkontoen i Tunet-drakten allerede før det var spilt to minutter.


I pausen blir jeg kalt inn på banen og overrakt blomster, noe i smale poser og gratulasjoner med tiårs-jubileet til Assisten i august. Hjertelig takk Tunet, tilskuere, spillere fra oss på Assisten. Dette settes det stoooor pris på!Midtperioden starter Tunet igjen forrykende og Fredrikstad henger ikke med. Dermed kommer det to raske scoringer av hjemmelaget slik at det er 3-3 etter fem minutter. Så begynner det å bli rotete. Det gavner Fredrikstad som hever seg igjen og etter ti minutter i midtperioden leder de igjen med to mål, 5-3. Så blir det enda mer rot og det blir flere utvisninger den siste halvdelen. Nå er det Tunet som gjør det best og når sirenen går til pause leder de 6-5.


7O8A9360
Fredrikstad ledet ved flere annledninger men klarte ikke å stå imot Tunet i kveld. 

Fredrikstad starter siste periode i overtall, men ikke nå heller omsetter de. Tunet med fullt mannskap går rett i angrep og Ole Mossin Olesen med en zorro setter 7-5. Fredrikstad sliter seg tilbake etter hard kjemping scorer Samuel Hellström 7-6 etter seks minutter. Fredrikstad setter press på nå men det er Tunet som får mål. Jonas Castellanos snapper en dårlig pasning og det er 8-6. Tunet virker å finne flyten nå og Ole Martin Skau Jansson banker inn 9-6 etter ti minutter. Gjestene kommer igjen og etter hard jobbing får de reduseringen, Karlsson Lidberg og det er 9-7. Det hjelper lite når Tunet scorer to ganger til før sirenen sier at nå er det slutt, 11-7 viser tavla og Tunet har tatt sesongens tre første poeng.


KAMPFAKTA Tunet-Fredrikstad 11-7

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.