– Noe spennende på gang

7O8A3211
Kan det unge og talentfulle spillerne fra Fredrikstad endelig ta seg hele veien til sluttspill i år?


Det råder optimism i Fredrikstad da de tar fatt på sin fjerde strake sesong i det fine selskap. Selv om det har manglet en del nøkkelspillere i treningskampene blåser det positive vinder i Østfold.

– Vi føler at vi har noe spennende på gang, selv om vi har slitt med veldig mye sykdom i oppkjøringen, så vi har nesten ikke fått kjørt sammen rekkene. Vi har en større tropp og nesten 20 mann på hver trening, det er jeg veldig fornøyd med, så har det gått ålreit i treningskampene også, sier Hemstad til Assisten.

LES OGSÅ: – Sterk tropp i år


Fredrikstad kommer godt forberedt til ny sesong etter en god oppkjøring.
– Vi har nok trent litt hardere i år og Jørgen Walhberg har hatt noen av fystreningene. Så jeg tør å påstå at vi er bedre trent enn tidligere.

IMG 0760
Michael Hemstad håper at Fredrikstad fortsetter den gode trenden kommende sesong.


Etter å ha vært nødt å kjempe i kvalifisering to år på rad klarte Fredrikstad nesten å ta seg til sluttspill sist sesong, i år er planen å ta seg hele veien dit.
– Vi har sagt at vi skal komme oss til sluttspill. De tre seneste årene har målsetningen vært å holde i plassen og trinnvis klatre på tabellen, så nå må vi sikte høyere.

LES OGSÅ: – Vi er fornøyde

Et par juniorer er plukket opp i A-lagstroppen og et par spillere har kommet inn og et par har forsvunnet til andre klubber i distriktet. Selv om det ikke ble noen store vervninger fra utlandet er Hemstad fornøyd med spillerne han har tilgang til.
– Vi har fått en god blandning nå, vi har også fått inn litt spillere i den aldersgruppen vi mangler føler jeg. 


fredrikstad Fredrikstad

(9.plass - 22 kamper - 5-3-0-14 - hovedtrener: Michael Hemstad)


Spillere inn:
Henrik Grønli (Greåker - lån), Juhl-Henrik Skagevang (Akerselva), Kjetil Denvik (Bækkelaget), Vegard Handelsby (egen junioravdeling), Markus Marthinsen (egen junioravdeling)


Spillere ut:
Stian Nilsen (Sarpsborg), Thomas Bøgle (Greåker), Tobias Petersen (Slevik - retur lån)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.