– Sterk tropp i år

7O8A6804
Sandnes har tatt seg til kvartfinale to år på rad og har forsterket troppen under sommeren. Kan rogalendingene tar seg enda lengre denne sesongen?


Forrige sommer var han klubbens prestisjesignering, og han infridde virkelig med 52 poeng (25+27) på 21 kamper i eliteserien. Jesper Engström er fornøyd med hvordan Sandnes fremstår i dagene før seriestart, der de møter Bækkelaget på hjemmebane.

– Det føles bra. Det føles som vi har en ganske sterk tropp i år, sier Engström til Assisten.

LES OGSÅ: Blir ny hovedtrener


Akkurat som forrige sesong har Sandnes hentet litt krydder fra Sverige i form av Simon Sandman fra Rotebro og Linus Dahlström fra Strängnäs. Lagets beste poengplukker forrige sesong er fornøyd med det han sett av nykommerne så langt.
– De nye svenskene bidrar allerede mye, og så har vi fått tilbake Andreas Pedersen som bidrar med mye spesielt i min rekke der jeg spiller sammen med han og Linus, så det ser bra ut faktisk. 


7O8A6785
Jesper Engström blir en viktig brikke for Sandnes denne sesongen.


Sandnes tok seg til sluttspill også forrige sesong, og der røk de mot Sveiva. I år er målsetningen den samme og kanskje klarer man å ta seg forbi kvartfinalen denne gangen. 

– Vi har ikke snakket så mye om målsetninger så langt. Målet blir nok å ta seg til sluttspill og prøve å gå litt lengre enn forrige sesong. Det føles som vi har et bra nok lag til å nå semifinale i år.

LES OGSÅ: – Tøff omstilling


Etter en sesong i Norge begynner han å finne seg godt tilrette både på og utenfor banen.
– Det har vært en stor forskjell mot hva man har vært vant med. Det som er forskjellen er kanskje mest kvalitetsmessig, men tempoen er høy i Norge med mye bølgende spill. Det er litt jevnere nivå på lagene i allsvenskan enn det er her, men det blir nok bedre her og etterhvert. Spillet vender mye fortere og dårligere struktur, men det er ganske morsom innebandy tross alt, spesielt nå som man har kommet inn i det.  

 
sandnes Sandnes

(7.plass - 22 kamper - 8-10-0-13 - hovedtrener: Trond Vervik)


Spillere inn:
Atle Laland Egeland (Lye), Fredrik Risa (Lye), Martin Tobias Solvik (Stavanger), Mathias Berge Melbye (Stavanger), Ole Laland Egeland (Lye), Ole Petter Paulsen (Stavanger), Marcus Aase, Brage Myrland, Sondre Sæter Hegerberg (alle egen junioravdeling), Simon Sandman (Rotebro, Sverige), Linus Dahlström (Strängnäs, Sverige), Andreas Pedersen (Sunde - retur lån)


Spillere ut:
Christer Vedø (Sola), Jan-Helge Johannessen (Stavanger), Marcus Totland (Stavanger), Mikal Tønnesen (Ålgård), Rune Svebestad (Tunet), Sigurd Sortland (Sola), Stanley Jensen (Tunet), Yngve Mæland (Sola), Alexander Milanovic (Sola - lån), Johan Lenemark (Stavanger - lån)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.