Tar over Sarpsborg

IMG 5052
Tormod Høydahl tar over som hovedtrener i Sarpsborg etter at Jonas Magnussen ga seg forrige uke, det ble klart mandag kveld.


Tormod Høydahl har 14. sesonger og 208 kamper som spiller for Sarpsborg. Nå er det klart at 39-åringen tar over som hovedtrener hos de blå etter at Jonas Magnussen valgte å trekke seg forrige uke, halvannen uke før seriestart.
– Det er moro og interessant det. Vi får se hvordan det blir, jeg hadde jo ikke tenkt å være med i år egentlig. Så jeg fikk ta en runde hjemme, men det gikk egentlig ganske fort å bestemme seg, smiler den nye hovedtreneren.
 
Det blir neppe noen store forandringer mot hva vi så forrige sesong skal vi tro lagets nye sjef, som danner trenerteam med Lars Gøran Olavsen.
– Vi kommer å gjøre mye av det samme som ifjor. Vi viderfører mye av det, for å begynne på noe nytt er det ikke noe vits å gjøre nå. Så er det noen elementer i spillet som kan utnyttes bedre.

Han er fornøyd med å være tilbake i garderoben og allerede fredag skal han i ilden hovedtrener, da venter Slevik på hjemmebane.
– Det er artige gutter og en del nye fjes. Vi bygde opp noe bra i fjor så det er synd det som har skjedd med Jonas egentlig, at han er ut. Men vi får gjøre det beste ut av det, selv om det er tett opp mot seriestart.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.