Effektive Slevik vant

IMG 1264
Slevik og Sarpsborg barket sammen i treningskamp onsdag kveld. Sarpingene hadde gode muligheter til seier men manglet effektiviteten til Slevik. 


Det er to noe rustne lag som starter friskt i Gressvikhallen i sesongens første treningskamp. Spillet bølger frem og tilbake de første minuttene. Det er mange unge spillere i lagets tropper og noen nye fjes. I Sarpsborg er det Jonas Bøckmann, Hampus Wackfelt og Stian Nilsen som får sjansen, i Slevik er Ludvik Hansen på plass. Slevik tar ledelsen etter gode sjanser begge veier, og det tar bare to minutter før gjestene har utlignet. I slutten av perioden tar Sarpsborg over mer og mer, og det er full fortjent at de går opp i ledelsen som de tar med seg i garderoben.


IMG 1197
Spillende trener Thomas Stræte og Sarpsborgs nykommer Jonas Bøckmann i duell.
 


I den andre perioden får Slevik en god start og utligner. Sarpsborg presser gjestene Slevik og gjenvinner ballen gang på gang høyt opp i banen. Marius Stiansen i Sleviks mål har mye å gjøre og holder hjemmelaget inne i kampen med flere spektakulære redninger. Noen flere scoringer blir det ikke i midtperioden, selv om spesielt gjestene Sarpsborg har bud på flere scoringer. Det mangler dog litt på effektiviten og lagene går til pause med et uavgjort resultat på tavlen.

IMG 1300
Marius Stiansen gjorde en eget god kamp i Sleviks mål i kveld.


Kampen fortsetter i samme stil i den tredje periodens første fem minutter, spillet bølger frem og tilbake, der gjestene skaper de største sjansene men Stiansen har stengt igjen. Sarpsborg dominerer de første ti minuttene, men Slevik vasker om litt på rekkene og lar flere unggutter prøve seg og da finner de plutselig energi igjen. I bare farten tar de ledelsen, og finner tilbake noe av selvtilitten og roen. Med syv minutter igjen av perioden ryker Sarpsborg på kveldens første utvisning, og da kobler Slevik grepet og øker kontant sin ledelse til 4-2. Noen flere scoringer blir det ikke i kampen og lokaloppgjøret ender med Slevikseier.
 

Slevik-Sarpsborg 4-2 (1-2,1-1,2-0)
Gressvikhallen, 50 tilskuere

1-0 (07.50) Morten Bye

1-1 (10.18) Lasse Schie
1-2 (18.41) Stian Nilsen
2-2 (21.36) William Andersson

3-2 (50.57) Bye
U2 (53.33) Jonas Bøckmann (ulovlig dytt)
4-2 (55.15) Johan Åhlberg - spill 5 mot 4

Dommere: Trond Olsen/Tommy Eriksen

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.