– Flere å passe på

IMG 9403
Sleviks nye spillende trener Thomas Stræte er godt i gang med trenergjerningen, men innrømmer at det har blitt en annerledes treningshverdag.


Thomas Stræte har tatt over som hovedtrener for Slevik etter at Kjell Egil Dahl er ferdig med jobben som vikar. Rollen som spillende trener er det ikke en helt enkel oppgave som klubbens store playmaker og senterstjerne tatt på seg. 

- He he, det er vel ikke noe jeg i utgangspunktet har drømt om. Vanligvis har jeg hatt nok med å styre min egen rekke. Nå får jeg flere å passe på. Det blir mange å holde styr på, sier han til lokalavisen Fredriksstad Blad.

De fleste som sett Stræte i aksjon har nok lagt merke til at han er meget verbal og har gode lederegenskaper på banen, noe som seks strake NM-gull vitner om. At den 29 år gamle sentereleganten ville bli å finne med tavle i hånda lå i kortene, men allerede før fylte 30 år var noe mer overraskende. Det blir meget spennende å se hva Stræte får overført til rollen som trener og hvordan jobben som spillende trener påvirker hans eget spill kommende sesong. Det blir nok langt fra noen enkel oppgave å lede nasjonens beste klubblag det siste tiåret.  

LES OGSÅ: Treningskamper 18/19

Slevik er godt i gang med forberedelsene til revansjesesongen, da de skal gjenninnta tronen etter å ha mistet den til erkerivalen Greåker. Åtte treningskamper er innbokede og Fredrikstad-klubben har vært i gang under lengre tid med sesongsoppkjøringen.
- Vi begynte oppkjøringen til denne sesongen den 19.mai, hvor vi trente mye styrke frem til den 7. juli. Det ble rettet oppmerksomheten mot skadeforebyggende arbeid, ettersom vi forrige sesong slet med altfor mange skader. To ganger i uka trente vi crossfit, det ble en løpeøkt, samt en trening med ball.

Stræte har hjelp på benken av Johnny Petersen kommende sesong, som også bidrar på enkelte treninger for å avlaste den nybakte treneren.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.