– Ønsket mer spilletid

IMG 8359
Sarpsborg fortsetter å forsterke laget etter forrige sesongs sterke prestasjon. Siste mann inn er NM-vinneren Stian Larsen som hentes fra lokalrivalen Greåker.


Stian Larsen trappet ned satsningen på innebandy foran forrige sesong, men utover sesongen var han igjen å finne i Greåkers startoppstilling. Den hardskytende backen gjenforenes nå med bestekompisen Patrick Hjemgård. Flere tidligere Greåker-spillere er allerede på plass hos de blå, bland annet Jonas Bøckmann som ble klar for klubben forrige uke, pluss Anders Øvereng og hans lillebror Ådne.

– Det ble Sarpsborg mest på grunn av at jeg ønsket mer spilletid og at flere av mine venner spiller der, blant annet Patrick Hjemgård og Jonas Bøckmann som jeg hadde mest kontakt med i Greåker. Når Sarpsborg gikk med på mine vilkår for spill neste året ble det overgang, sier Larsen til Assisten.

LES OGSÅ: Klar for erkerivalen


Det ble en fattig scoring på 12 kamper i eliteserien etter comebacket. I sluttspillet gikk det betydelig bedre med fem poeng (2+3) på syv kamper for 28-åringen som har
 vært innom en rekke klubber i karrieren bland annet Hvaler, Baune, Sagene, Djerv og Lye. 


LES OGSÅ: – Følte det var riktig tidspunkt

Han har vært langt fra den største stjernen i Greåker, men mange vinger har gått frustrerte av banen etter å møtt på Sarpsborgs nye signering på backplass. Nå håper han på en større rolle hos de blå i Sarpsborg. 

– Jeg skal bidra med rutine, godt humør, fysikk og et slagskudd eller to, lover Larsen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.