Skadene setter stopp

IMG 6861
Tunets hardskytende back Martin Kjellemar legger opp, den skadeplagede svensken gir opp satsningen på toppnivå kun 26 år gammel.


Martin Kjellemar startet sin karriere i svenske Filipstad og spilte etterhvert for Lesjöfors/Filipstad før han ble hentet til Karlstad som han var med og tok opp i SSL. Etter en sesong i SSL med Karlstad gikk turen videre til Sarpsborg, der det ble suksess under debutsesongen før en alvorlig kneskade ødela en hel sesong. Turen gikk så videre til Grei og etterhvert Tunet, der han på nytt måtte se store deler av sesongen fra sidelinja.


7O8A7656
Martin Kjellemar feirer scoring for Tunet mot sin gamle klubb Sarpsborg under i kvartfinalen av NM. 


Skadene har preget den hardskytende backen og i sommer ble avgjørelsen tatt om at det var på tide å ta vare på kroppen og legge opp med innebandy på toppnivå.
– En avgjørelse er tatt, og det er på tide å legge køllen på hylla og la kroppen være frisk, skriver svensken på sosiale medier.

Det ble kun seks kamper i eliteserien sist sesong og fem kamper i sluttspillet. Poengmessig ble det en sterk avslutting på karrieren med totalt åtte poeng (6+2) i eliteserien og syv poeng (5+2) i sluttspillet. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.