Tilbake i Greåker

untitled 9
Det ble bare et drøyt halvår i Akerselva for Martin Lilleby. Greåker har åpnet lommeboken og hentet tilbake stortalentet fra hovedstaden på permanent basis.


Stortalentet Martin Lilleby byttet Greåker mot Akerselva grunnet studier forrige sommer, men avsluttet sesongen med østfoldingene på lån. Nå er unggutten hentet tilbake til mesterlaget på permanent basis og har tegnet en treårsavtalen med Greåker.

– Vi er veldig fornøyd med at denne overgangen er i orden. Martin er en ung og veldig seriøs spiller. Han har en vilje av stål. Martin viser de unge hva som må til for at man skal lykkes. Det er deilig å signere så seriøse spillere på langtidskontrakter, sier Greåkers sportssjef Thomas Beiermann til Sarpsborg Arbeiderblad.

I tillegg har tvillingene Emil og Cato Glenge signert nye kontrakter. Klubben har også tatt opp ungguttene Andreas Grønli og Sander Fauskanger i troppen, begge hospiterte på A-laget forrige sesong og fikk sin debut som 15-åringer i eliteserien. Sondre Haglund er også på vei tilbake etter en stygg kneskade i NM-finalen for et par sesonger siden og har undertegnet en ny kontrakt. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.