Klar for erkerivalen

IMG 7302
Sarpsborg har signert Jonas Bøckmann fra erkerivalen Greåker i sommer. Energispilleren ønsket en større rolle og den får han nå hos de blå. 


Etter lange forhandlinger er det klart at Greåker mister energispilleren Jonas Bøckmann som veler å signere for erkerivalen Sarpsborg. Bøckmann blir dermed lagkamerat med Patrick Hjemgård, Ådne Øvereng og Anders Øvereng som alle har en fortid i Greåker.

– Det har vært noen uker med forhandlinger men vi er enige nå. Jeg synes vi har hatt en god dialog med Sarpsborg, sier sportslig leder Thomas Beiermann til lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad.

IMG 0064
Jonas Bøckmann i duell med sine nye lagkamerater under NM-sluttspillet sist sesong

Bøckmann som har tre landskamper for Norge der det har blitt fire poeng (3+1) kan fort bli aktuell for vinterens VM-tropp, og var med og sikret Greåker NM-gull i april.
– Det var i utgangspunktet en spiller vi ikke ønske å selge, men spilleren ønsket selv å gå til en klubb hvor han kan få en mer sentral rolle. Hos oss har han vært i vannskorpen mellom de to beste og tredjerekka.For Sarpsborg var det en kjærkommen signering for klubben som tidligere i sommer har mistet landslagsspillerne Markus Jelsnes og Marcus Hamrin.