Kan bli SSL-spiller

IMG 8532
Sarpsborgs supertalent Fredrik Gjødalstuen kan bli SSL-spiller i høst, etter at han har imponert under prøvetrening med en tidligere toppklubb.


Helsingborg der Tommy Midtsveen har hatt klubbadresse og som blitt trent av tidligere landslagstrener Kent Göransson kan bli den nye klubben til Fredrik Gjødalstuen, som tidligere blitt linket til Pixbo i samme liga.


Unggutten som fyller 19 år i vinter har imponert under prøvetrening med den skånske klubben og Helsingborgs sportsjef er ikke fremmende med tanken om en norsk import til SSL-klubben.
– Han er utrolig dyktig og har fremtiden for seg, og har allerede debutert på det norske landslaget. Det rimer veldig bra med satsningen vi gjør nå. Vi satser ungt og vil bygge et lag på sikt med unge lovende spillere. Så det blir interessant og se om vi kan få det i boks, og hva han kan prestere i SSL hvis det går i orden, sier Fredrik Azelius til Innebandymagazinet.

Helsingborg er midt i en generasjonsveksling etter å ha mistet flere sentrale spillere etter sesongen. Bland annet har klubbens ikon Mika Kohonen signalisert at han ikke blir med videre og flere andre profiler har forlatt toppklubben, som også har slitt med økonomiske problemer.


Sarpsborgs supertalent gjorde 71 poeng (37+34) i eliteserien og ble fjerde beste poengplukker der, det ble også 17 poeng (12+5) i sluttspillet der Sarpsborg ble slått ut i semifinalen mot naboklubben Greåker. Han var også sentral da klubbens G19-lag vant NM-gull og scoret også i finalen i Ekeberghallen.

Gjødalstuen fikk også debutere på landslaget i VM-kvalifiseringen og scoret et mål på fire kamper i Slovakia, da Norge ble klart for VM-spill i desember. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.