Bratland til Gjelleråsen

IMG 6526
Gjelleråsen verver målfarlige vingen Kjetil Bratland fra Grei etter at groruddølingene rykket ned fra eliteserien i vår. 


Grei rykket ned fra eliteserien uten en eneste seier og uten å imponere nevneverdig. En spiller som derimot imponerte var Kjetil Bratland som gjorde 39 poeng (27+12) på 21 kamper, og la bak nesten halvparten av lagets 81 scoringer sist sesong.


Nå er unggutten klar for Gjelleråsen der han skal fortsette utviklingen. Den målfarlige vingen har på tross av sin unge alder allerede scoret femti mål i landets øverste divisjon.  

– Kjetil har trent med oss over en lengre periode, og jeg er glad for at han valgte oss. Han er en meget målfarlig spiller til tross for sin unge alder. Det blir spennende å jobbe med han i tiden fremover, sier lagets trener Paul André Hermansen til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Gjelleråsen verver målvakt


19-åringen var også en av Norges beste målscorere i U19-VM ifjor med seks scoringer, totalt har det blitt 12 poeng (10+2) på 14 U19-landskamper.

Bratland ser frem til en ny sesong i eliteserien, og har fått et godt inntrykk av sine nye lagkamerater og sin nye klubb som skal bidra til at han fortsetter sin utvikling på banen. 

– Jeg tror jeg kan utvikle meg mest mulig i Gjelleråsen, samtidig virker det som en kul gjeng å spille med.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.