Sommerens sillybombe?

IMG 0227
Sommerens store sillybombe så langt er et faktum etter at Sleviks sentertank skrevet under for lokalrivalen og mesterlaget Greåker.


Thobias Hjorth bytter beite etter fem sesonger i Slevik. Fra høsten av venter spill hos mesterlaget Greåker som henter inn sentertanken.

– Overgangen ble til etter at jeg fant ut at jeg trengte en ny utfordring for å utvikles som spiller. Jeg har hatt fem flotte sesonger i Slevik, det er det liten tvil om, men jeg trengte en ny utfordring. Greåker presenterte et helhetsbilde fra start som passer veldig bra med både innebandyen og mine personlige mål, sier Hjorth til Assisten.

Nå venter spill hos det som har vært Sleviks største rival de siste sesongene og lagene spilte tre strake NM-finaler mot hverandre.
– Det blir virkelig spennende. Vi har hatt noen veldig intensive kamper mot nettopp Greåker, og rivaliteten mellom de og Slevik er veldig stor. Så fra nå av skal det bli veldig morsomt å representere Greåker. Greåker har alltid hatt et lag med ambisjoner om å være i toppen, og det blir ikke mindre av det kommende sesong. Akkurat nå er jeg veldig bare sugen på å komme i gang med innebandyen.

7O8A8706
Det ble en tidlig ferie på Greåkers nye signering etter at Sveiva ble for sterke i semifinalen, her feirer svensken en av sine åtte scoringer i sluttspillet mot nettopp Sveiva. 

29-åringen med erfaring fra SSL med Jönköping, kom til Slevik fra 2.divisjonsklubben Barnarp sommeren 2013 og har vært en av Fredrikstad-klubbens viktigste spillere i en årrekke, der det har blitt en rekke seriegull og fire NM-gull med svensken på laget. Hjorth var også med og vant Europacupen med Slevik både i 2013 og 2017, og har også spilt Champions Cup for klubben. Han er også storebror til den norske landslagsspilleren og Tunets kaptein Charlotta Hjorth. 

IMG 1446
Thobias Hjorth er klar for spill i mesterlaget Greåker etter fem sesonger i Slevik. 

Hjorth har allerede begynt forsesongstreningen med sin nye klubb og vet at det venter en tøff sesong hos mesterlaget, men det motiverer bare den svenske sentertanken.
– Jeg er veldig motivert foran kommende sesong. Greåker er i en sits der alle kommer å jakte på oss, og alle vil slå de regjerende mesterne. Når man skal forsvare et gull  gjelder det å være pålogget i hver eneste kamp, så det skal bli morsomt. For min egen del blir det en liten nytenning.  Som jeg nevnte tidligere skal det bli veldig morsomt å spennende å se hvordan mitt spill passer inn i et nytt miljø enn hva jeg har vært vant med tidligere.


Hjorth gjorde 45 poeng (28+17) på 22 kamper i eliteserien sist sesong, det ble også 10 poeng (8+2) på syv kamper i NM-sluttspillet der Slevik røk mot Sveiva i semifinalen.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.