Gjelleråsen verver målvakt

IMG 9694
Andreas Nordli er tilbake i norsk eliteserie og Gjelleråsen etter spill i allsvenskan og svensk 1.divisjon. 


Etter en sesong i Wibax i allsvenskan der han endte sesongen på utlån i KAIS Mora i 1.divisjon vender Andreas Nordli tilbake til Gjelleråsen, etter å ha vært innom moderklubben Sveiva og Akerselva før han tok turen over grensen. Den talentfulle målvakten er glad over å være tilbake i Norge og har signert en ettårskontrakt med opsjon på ytterligere et år.
– Jeg gleder meg veldig til å spille i Gjelleråsen igjen, og håper at jeg kan bidra til å sikre oss en topp fire-plassering. Det klubben har på gang nå er veldig spennende, sier Nordli til sin nye klubbs hjemmeside.

LES OGSÅ: Forlater Umeå


I Wibax ble det ingen umiddelbar suksess og unggutten valgte isteden å sørover. Den norske målvakten ble lånt ut til KAIS Mora der han gjorde en god figur. Klubben der også Tone Einstulen tilhørte sist sesong ble slått ut i kvalifiseringen til allsvenskan med minst mulig margin mot Örebro-klubben Lillån, etter å først slått ut Västerås i to strake kamper. Samtlige tre kamper mot Lillån gikk til spilleforlengelse.

LES OGSÅ: Klubblegenden vender tilbake

Hos Gjelleråsen er man selvfølgelig svært fornøyd med å ha 21-åringen tilbake i klubben, som han forlot etter en sesong i 2015.
– En ung keeper som besitter seriens høyeste nivå, men har manglet å vise jevnheten. Dette har nok noe å gjøre med en del klubbytter de siste årene, sier sportslig leder Hans Roar Wilhelmsen. 


Nordli fikk fire U19-landskamper for Norge under VM 2015, og har vært tatt ut flere ganger på landslagssamlinger på landslaget for menn.

Forrige sesong gjorde Tommy Fjeldaas og unggutten Philip Rudningen sine saker bra til tider, etter at landslagsmålvakten Andreas Falkeid forlot Gjelleråsen for spill i SSL. Med Nordli i klubben kan det fort bli rift om målvaktsplassen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.