Forlenger med nøkkelspillerne

7O8A5898
Sandnes har de siste dagene forlenget kontraktene med flere profiler og nøkkelspillere foran den fjerde sesongen i eliteserien.


Sandnes kom opp som en frisk pust i eliteserien for menn i 2015 og begynner å etablere seg i Norges øverste divisjon. Tidligere har Lye, Sola og Nornen vært på visitt i eliteserien, men det er bare Sandnes som har klart å holde seg flere sesonger i landets øverste divisjon av vestlandslagene siden Kverneland som trakk seg i 2008.

Med en niendeplass i debutsesongen har det blitt to strake sesonger med sluttspillsplass for Sandnes, som nå håper å ta ytterligere byks oppover tabellen der man sist sesong endte på syvende plass og røk ut mot NM-finalistene Sveiva i kvartfinalen.

7O8A6785
Sandnes poengkonge Jesper Engström er klar for ny sesong på Vestlandet. 

LES OGSÅ: Henter poengmaskin


For et par uker siden ble Linus Dahlström hentet inn fra allsvenskan og for et par dager siden forlenget klubben kontraktene med profilene Ole Laland Egeland og Glenn Lervik. I tillegg skrev også unggutten Tim Mikkelsen og forsvarkjempen Fredrik Risa nye kontrakter.

IMG 4704
Kaptein Per Olsson har forlenget kontrakten med vestlendingene. 


Nå forlenger også målspruten Atle Laland Egeland sin kontrakt og kaptein Per Olsson er også klar for ny sesong i Sandnes. Egeland scoret 36 mål for klubben forrige sesong som var fjerde mest i eliteserien og det ble også to scoringer i sluttspillet. Forrige sommers store vervning Jesper Engström som ble hentet fra allsvenskan, var poengbest med 52 poeng (25+27) for vestlendingene har også forlenget kontrakten i tillegg til Bjørn Even Stene. Klubben har også signert ungguttene Brage Myrland og Sondre Sæther Hegerberg til klubbens A-lag, begge målvakter. 


LES OGSÅ: Svebestad til Tunet

På minussiden så langt under silly season har Sandnes mistet Rune Svebestad og Stanley Jensen til Tunet. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.