Klar for svensk 1. divisjon

IMG 3699
Greåkers backup Anders Sahlin forlater de regjerende mesterne og blir klubbkamerat med tre tidligere klubbkamerater i svensk 1. divisjon.


Anders Sahlin gjorde sine saker bra som backup til Anders Bøckmann Olsen denne sesongen. Sahlin hadde best redningsprosent av samtlige målvakter i eliteserien sist sesong, og var også nummer fem på listen over keepere med best redningsprosent i sluttspillet. Nå velger 23-åringen å satse videre i svensk 1. divisjon i Bollnäs, der tidligere lagkameratene Jens Ohlin, Joacim Rudman og Jesper Persson-Hägg spilte forrige sesong.

– Jeg hadde lyst å teste noe helt nytt og utvikle meg selv. Jeg var ute etter mer spilletid og å fortsette utviklingen som målvakt, sier Sahlin i et intervju på hjemmesiden til sitt nye lag.

Sahlin har allerede vært på besøk i Bollnäs og besøkt sin nye klubb.
– Klubben virker veldig seriøs, laget virker å være et bra gjeng og har et veldig godt samhold. Byen virker ikke så stor, og inntrykket jeg sitter igjen med er at alle kjenner alle.

Etter NM-sølvet i fjor ble det NM-gull denne sesongen for sisteskansen, som også var med og vant EuroFloorball Cup i 2015 og var med da Greåker spilte i Champions Cup i 2016

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.