Akerselva snudde og vant


Sveiva hadde overtaket på Akerselva, men hjemmelaget snudde kampen og vant 6-4.


Onsdag kveld og vi har tatt turen til Kringsjåhallen, hjemmelaget Akerselva har kamp mot Sveiva.


Lagene ligger på 5. og 6.plass på tabellen, Sveiva ett poeng foran.  Tror vel at det blir et tett oppgjør dette.

Det blir en nervøs start på kampen, og mye bølgende spill. Akerselva har de første sjansene men Sveiva får det første målet på en kontra. Andreas Valbye setter 0-1. Så er det stillingskrig til 12.56. Akerselva presser høyt men Sveiva ser ut til å ha god kontroll bakover og ligger og venter på neste sjanse for en kontra. Så gjør de en liten glipp i forsvar og blir straffet umiddelbart, Robin Mattsson snapper løs ball og det er 1-1. Stillingskrigen fortsetter til 17.17 da får Akerselva en 2 minutter for feil bytte. Sveiva er for utålmodige i overtallet og perioden renner ut uten flere mål.


På´n igjen med Hawaii-spillet, som ender med en Sveiva-kontring etter 28,13 og da er det 1-2 ved Valbye igjen. Minuttet senere er det Akerselva som skal teste overtallsrekka. Holder hardt press og treffer stolpen først, så lader Mads Rongsjord kanonen og smeller inn 2-2. Nå holder Sveiva litt i ballen, finner hverandre bra og det er plutselig 2-3 når Sindre Palving er alene i slottet, tid 33.40. Så er det tilbake til varmere strøk resten av perioden. Det blir ikke flere mål, og vi tar pause.


Siste periode kommer igang, og det starter i samme modus som de to forrige. Ganske rotete spill og igjen er det Sveiva som finner nettmaskene først, Valbye setter sitt tredje og 2-4. Det er høyt tempo som det har vært i hele kampen gjennom men altfor mye feil og surr. Så starter Akerselva sluttspurten og i løpet av 2 minutter har Mathias Ager skutt Akerselva til 4-4, men det er nok av tid igjen til flere mål. Akerselva har ballen en del nå når det nærmer seg slutt og de siste 2 minuttene tar de over. Opp i ledelse etter 58.13, denne setter Lasse Sundell, 5-4. Sveiva tar ut Nordli og prøver, men, en høy lang klarering faller ned på Sveiva´s halvdel og Robin Mattsson kommer bakfra og snapper den, setter ballen i tom kasse og Akerselva vinner 6-4 i en ikke altfor interresant kamp. Men som allikevel hadde nerve. Banens beste blir; Akerselvas Mads Rongsjord og Sveivas Andreas Valbye.


Nytt stortap for Nor 92
I Apalløkkahallen slo Grei seg opp fra bunnplass etter 12-3 mot Nor 92 som for tredje gang denne sesongen fikk dusinet fullt i baklengs. Robin Jatko scoret fem ganger for Grei, som klatret opp på sikker plass.

Grei - Nor 92 12-3 (5-1,6-1,1-1)

Apalløkkahallen, 97 tilskuere. 

Mål Grei: Robin Jatko 5, Jerry Johansson 2, Tommy Schibort 2, Andreas Woiduma 2, Martin Kjellemar.

Mål Nor 92: Didrik Grøstad, Steffen Løvlund, Jørgen Ripel.

Utv.: Grei 2x2 min., Nor 92 ingen.

Skudd: 37-18

Dommere: Taaje/Østeby


Akerselva - Sveiva 6-4 (1-1,1-2,4-1)

Kringsjåhallen, 123 tilskuere. 

Mål Akerselva: Robin Mattsson 2, Mattias Ager 2, Lasse Sundell, Mads Rongsjord.

Mål Sveiva: Andreas Valbye 3, Andreas Skriden.

Utv.: Akerselva 1x2 min., Sveiva 1x2 min.

Skudd: 18-20

Dommere: Eliassen/Sørensen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.