Slevik verver landslagsback

7O8A9987
Landslagets stjerneskudd Ludvik Hansen forlater svenske Hagfors og vender tilbake til moderklubben Slevik til høsten.


Etter tre sesonger på innebandy-gymnaset i Hagfors vender Ludvik Hansen tilbake til moderklubben Slevik. Ifjor fikk han sin debut i 1.divisjon og har under årets sesong spilt fast på laget, og i tillegg ble han tatt ut i landslagstroppen til VM-kvalifiseringen og spilte sine første fire landskamper med flagget på brystet da Norge kvalifiserte seg til VM i Praha. 18-åringen har denne uken signert en 1+1 årskontrakt med mesterlaget, det er Sleviks sportsjef Ole-Richard Pedersen svært fornøyd med. 

– Han er jo Slevik-gutt og han var første prioritet å få inn i troppen. Han var med i VM-troppen og hele gutten er tvers igjennom seriøs, så han kommer å nå langt tror jeg, sier Pedersen til Assisten.

I år ble det 22 kamper og syv poeng (3+4) i svensk 1.divisjon og den talentfulle backen får nå sjansen å spille med storebror Sondre i Norges beste klubb de seneste seks sesongene.
– Han har trent med oss tidligere da han var 16 år gammel. Vi må begynne å tenke litt på å forynge oss selv om stammen ikke er eldgammel, så begynner noen av de å dra på årene.

7O8A9970
Ludvik Hansen fikk mest spilletid av samtlige debutanter under VM-kvalifiseringen og gjorde en god figur for Norge. 

Før sesongen ble det hentet inn to spillere fra SSL-laget Sirius, men både Christoffer Gustavsson og Martin Storäng reiste hjem før sesongen egentlig hadde begynt. I sommer håper Pedersen at han klarer å finne spillere som kan være med på å gjenskape fremgangene Slevik hatt.
– Vi har bommet totalt egentlig. Vi har to ledige plasser per dags dato og håper vi får beholdt William Andersson. Først må vi signere de vi har i stallen i år som vi ønsker å beholde, og så håper vi å bredde stallen til neste sesong. Førstevalget av nye spillere har vi fått nå i og med at vi fikk han Ludvik.

LES OGSÅ: To strake for Sveiva


Slevik har slitt med å finne de rette spillerne i Sverige de seneste sesongene og bare William Andersson kan ansees som som en vellykket overgang.

– De må være rett og, vi henter ikke bare for å hente. Det blir litt bingo, for plutselig kan det være hjemlengsel eller at de ikke finner seg jobb. Det beste er å ha egenproduserte spillere, som for eksempel Sveiva har vært gode på. 


Sveiva ja, i morgen venter de i den tredje semifinalekampen, der Slevik ligger under med 0-2 i kamper og må vinne for å holde liv i sesongen og drømmen om et syvende NM-gull på rad.

– Jeg tror at får vi en seier så har jeg troen på at vi snur det her. Sveiva er et veldig veldig bra innebandylag så vi må ha en maks dag for å slå de. Vi må ha inn en seier for å bryte trenden nå, og gjør vi det i morgen så har jeg tro på at vi går til finalen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.