Før kampen lørdag

IMG 9740
Selv om mye er avgjort foran den siste runde i eliteserien for menn er det en del spenning i ettermiddag.


16.00 Akerselva-Sarpsborg LIVE
16.00 Gjelleråsen-Sandnes LIVE
16.00 Haugerud-Bækkelaget LIVE
16.00 Slevik-Greåker LIVE
16.00 Sveiva-Grei LIVE
16.00 Tunet-Fredrikstad LIVE

Akerselva-Sarpsborg
16.00 Kringsjåhallen

Begge lag har plasseringer å spille om, og for gjestene Sarpsborg står nok mest på spill med tanke på at de kan få hjemmebanefordel i kvartfinalen. Akerselva på sin side kan bli som best nummer seks, men det er mer sannsynlig at det blir syvende plass med seier. Gjestene får tåle å være favoritter, for de bør være mest motiverte til et godt resultat i ettermiddag.

Coolbet odds: Akerselva 2.75 uavgjort 7.70 Sarpsborg 1.65

Gjelleråsen-Sandnes
16.00 Lihallen

Kampen om sjetteplassen blir mest stor sannsynlighet i Lihallen, Akerselva på åttendeplass har en teoretisk mulighet å gå forbi begge klubbene, men den er liten. Gjelleråsen har hatt best form de siste kampene, men for Sandnes har det variert litt mer. For gjestene ville en sjetteplass den beste plasseringen noensinne og det kommer nok å bli en hard fight om poengene. Gjelleråsen vant på Vestlandet sist, så de får tåle å være favoritter på hjemmebane.

Coolbet odds: Gjelleråsen 1.50 uavgjort 7.95 Sandnes 3.25

Haugerud-Bækkelaget
16.00 Haugerudhallen

Haugerud har bare æren igjen å spille om etter at de sikret seg ny kontrakt. Bækkelaget har heller ingenting å spille for etter at de sikret seg kvalifiseringsspill og Grei på jumboplass ikke kan ta de igjen. Det blir dermed to lag med lave skuldre som gjør opp om tre betydningsløse poeng i Haugerudhallen i ettermiddag. Hjemmelaget får tåle å være favoritter, men gjestene har sett betydelig bedre ut de siste rundene og kan fort stikke av med poengene.

Coolbet odds: Haugerud 1.40 uavgjort 8.40 Bækkelaget 3.75

Slevik-Greåker
16.00 Gressvikhallen

Seriefinale i Gressvikhallen, men for hjemmelaget Slevik er det liten sjanse at det blir seriegull denne sesongen. Greåker må tape med 18(!) scoringer for at miste seriegullet, og da de sluppet inn tre mål i snitt denne sesongen og minst av alle lag, er det lite sannsynlig at det skjer. Motivasjonen til seier er uansett der, for det første er det lokaloppgjør, for det andre ligger det hjemmebanefordel i eventuelle semifinaler i potten for Slevik, for gjestene er det revansje for hjemmetapet i høst og å gjøre det vanskelig for Slevik i sluttspillet som ligger i potten. Det er med andre ord duket for en herlig seriefinale i ettermiddag.

Coolbet odds: Slevik 2.00 uavgjort 6.90 Greåker 2.20

Sveiva-Grei
16.00 Rommenhallen
 
Groruddalderby mellom serietreer Sveiva og jumbo Grei. Hjemmelaget har vært i form offensivt de siste kampene, og gjestenes store problem denne sesong har vært at de slipper inn vanvittig med mål, så her blir det fort stygt. Det er liten tvil om at Sveiva kommer å vinne sesongens siste kamp og kan ende på sølvplass. Gjestene kommer garantert kjempe mot å bli historiske, som laget som sluppet inn flest mål på en sesong i eliteserien, men det er spørs om de ikke må innfinne seg med å bli historiske, for Sveiva kommer garantert å gå rett i strupen på de.

Coolbet odds: Sveiva 1.01 uavgjort 18.50 Grei 18.00

Tunet-Fredrikstad
16.00 Høyenhallen

Tunet har fjerdeplassen i sikte da Fredrikstad kommer på besøk. Gjestene mistet muligheten å nå sluttspillet i forrige runde, og har ingenting å spille for i ettermiddag. De kan spille med lave skuldre og slipper garantert til de som ikke spilt så mye. Tunet på sin side ønsker nok å sette opp toppscorer Ole Martin Skau Jansson og poengkongen Ole Mossin Olesen litt ekstra i ettermiddag. Vi kan nok forvente en hjemmeseier i dagens kamp, men gjestene har gjort det vanskelig for Tunet i flere kamper de seneste sesongene.

Coolbet odds: Tunet 1.10 uavgjort 13.50 Fredrikstad 8.55 


Lagene som havner topp fire velger sine kvartfinalemotstandere rett etter kampslutt i kveld.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.