Sarpsborg opp på fjerdeplass

IMG 2877
Det ble overraskende jevnt da Sarpsborg slo Haugerud og klatret opp på fjerdeplass på tabellen. 


Haugerud har i praksis sikret seg kontrakten i eliteserien for menn, men trenger i teorien noen poeng til for å være helt sikre. I dagens oppgjør mot Sarpsborg som jakter på fjerdeplass og hjemmebanefordel i sluttspillet var de langt fra favoritter, men ga østfoldingene en real kamp om poengene.

Haugerud ledet etter den første perioden og selv om Sarpsborg utlignet i starten av den andre, tok Oslo-klubben seg opp i ledelsen igjen, før gjestene igjen utlignet 20 sekunder senere. 

I den tredje perioden brukte sarpingene et par minutter på å gå opp i ledelsen holdt de kampen ut, selv om Haugerud reduserte til 4-3 med seks minutter igjen, kom de aldri nærmere og Sarpsborg kunne til slutt banke inn to mål til og sikre seg tre poeng og klatret forbi Tunet opp på fjerdeplassen.

Fredrik Gjødalstuen (bildet) var som vanlig sentral for Sarpsborg og gjorde fem poeng (2+3) i kampen. Poeng har det blitt i samtlige kamper for østfoldingene så langt i sesongen, totalt har det blitt 69 poeng (35+34) på 20 kamper for unggutten, og en fjerdeplass i poengstatistikken. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.