Tok tre viktige poeng

7O8A3910
Grei holdt følge i to perioder, men så takket Gjelleråsen for følget og tok tre viktige poeng i jakten på sluttspill og sendte Grei nærmere nedrykk.

Vi drar til Lihallen i kveld, sen kamp når Gjelleråsen tar imot Grei. Hjemmelaget innehar den siste sluttspillplassen og må nok ta alle poengene for å klamre seg fast til den. Akerselva puster de tungt i nakken med bare to poeng mindre. For gjestene Grei er det ingen ny sak at de må ha poeng for å komme seg til kvalifisering.

Booom, syv sekunder gikk det før Erlend Bjerknes åpne ballet, 1-0 Gjelleråsen. Gjelleråsen dominerer i de første minuttene og rett før tre minutter har Bjerknes allerede satt sin andre og Grei virker forkomne. De klarer å riste av seg sjokkbølgen og svarer opp med et noe heldig skudd av Kjetil Bratland og det er 2-1 etter seks minutter. Gjelleråsen gjør ting vanskelig for seg selv og det utnyttes av Stian Teksdal som bringer balanse 2-2 i det 16. minutt. Og samme spiller setter også 3-2 og Grei har snudd kampen. Gjelleråsen tar seg sammen og svarer med enda en scoring av Bjerknes, allerede hans tredje som også blir pauseresultatet.

Midtperioden kommer igang på samme måte, tidlig scoring av hjemmelaget og det er 4-3. Nytt mål bare to minutter senere, 4-4 av Erik Jirving. Gjelleråsen faller ned igjen til gamle synder, slurver nok til at Kjetil Bratland kan skyte Grei i ledelsen igjen, 5-4. Sakte hardner det til og tempoet økes betraktelig og det smeller godt i alle dueller. Knallhard kriging bærer frukter og Audun Moen Hovin kan etter 15 minutter krangle inn 5-5. Hjemmelaget får blod på tann og setter Grei under et knallhardt press de siste minuttene men klarer ikke å få ballen i mål. Igjen er det likt når lagene går i garderoben.

Jammen gjør de det igjen, 31 sekunder og Bjerknes øker til 6-5. Hva har de grønne fått høre i pausen tro? For nå stopper de ikke, to raske mål til før tre minutter er spilt og Grei begynner å slite tungt i motbakke. Det bølger kraftig en stund og det løpes i et forrykende tempo og det blir mer og mer grinete. Halvveis i perioden får Grei overtall og målet kommer når Gjelleråsen er fulltallige igjen, da har vi 8-6. Kan Grei klare å komme tilbake enda en gang? Med fem minutter igjen tar hjemmelaget fram finspillet og kombinerer seg elegant til 9-6 og nå går det fort igjen. To mål til i det siste minuttet gir oss 11-6 og poengene blir her i Lihallen. Noe som kan vise seg å være akkurat det de måtte ha. Bra underholdning for 92 tilskuere denne sene onsdagen.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Grei

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.