Landslagsbacken senket moderklubben

7O8A3632
Landslagsbacken Emilio Garcia var brennhet da Haugerud slo Grei i ettermiddag, og sendte de blå nærmere nedrykk.


Apalløkka hallen idag er arena for kanskje den viktigste kampen i bunnstriden, da Haugerud kommer besøk. Grei bør ha mobilisert alt de makter, de må ha poeng. Haugerud kan med tap også bli det laget som går rett ned hvis resultatene ikke går riktig vei. Bunnkollega Bækkelaget har tøff motstander i Tunet senere i ettermiddag, samt at ingen av lagene har enkle motstandere de siste rundene. Uansett det ligger an til et knallhardt oppgjør her idag.

Etter de første 20 minuttene er det ingenting som tyder på at vi skal få se et oppgjør med fart og spenning. Tvert i mot, det er lenge siden jeg har vært vitne til dårligere periode enn dette.  Beholdningen sammenlagt er et stolpetreff til Haugerud. Er det nedrykksnerver hos lagene? Vi håper det blir bedre snart.

7O8A3664
Thomas Ihle og Emilio Garcia feirer seier over Grei. Landslagsbacken Garcia lå bak tre av scoringene mot moderklubben.
 

Det blir mye av det samme i starten på andre periode, men etter fem minutter får Magnus Sivertsen en krempasning og kan enkelt vispe inn 1-0 til Haugerud. Etter målet blir det litt tettere og hardere fighting men ikke veldig mye høyere tempo. Grei får overtall midtveis men klarer ikke omsette. Greis trener maner til fart og trøkk men det blir ikke særlig mye ut av det heller. Mot slutten får Haugerud noe mer overtak men det blir med det målet vi har fått da lagene går til pause.

7O8A3598
Det var langt fra en velspilt kamp, men dramatikken og nerven var der hele veien. 


Ingen forandring i starten på siste periode heller. Det går trått frem til det har gått syv minutter, da øker Haugerud til 2-0 ved Emilio Garcia etter et frislag. Nå Grei, nå må dere sette fart på sakene. Haugerud kontrer litt senere og bare mottaket ødelegger for 3-0. Grei prøver å presse høyt, men da må de løpe litt også, men det roer seg fort igjen. Det blir veldig krampaktig og når Garcia får tak i ballen kan han runde flere spillere og kommer alene mot mål, gjør det riktige og serverer Thomas Ihle som setter 3-0 i tom bur, med halvannet minutt igjen på klokken. Med 25 sekunder igjen fastsettes sluttresultatet til 4-0. Haugerud tar tre viktige poeng og berger mest sannsynlig plassen med det.


KAMPFAKTA Grei-Haugerud 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.