Sveiva fortsetter gulljakten

7O8A8732
Sveiva hadde kontroll på rivalene Gjelleråsen og tok tre viktige poeng i jakten på seriegull.


Sveiva tar imot Gjelleråsen ikveld. Sveiva vant greit det første oppgjøret, kan gjestene overraske oss?


Avmålt start på kampen, Gjelleråsen er hissige mot mål mens Sveiva er roligere i oppbygningen. Så smeller det ivei. Andreas Sletten 1-0, servert av «lillegutt» Casper til stor glede etter fem minutter. Det varer ikke lenge så får Gjelleråsen overtall og skaper seg gode sjanser, men størst har hjemmelaget med et skudd i ramma. Sveiva med fullt mannskap igjen og på et frislag klinker Sindre Palving inn 2-0, vi er halvveis i perioden. Det er jevnt spillemessig, sjanser kommer begge veier og ny scoring får vi etter 18 minutter. Sveiva øker til 3-0 men til store protester fra Gjelleråsen som mener de blir hindret i skuddøyeblikket og burde fått noe for den. De siste minuttene blir litt småsurt, men det skjer ikke mer, vi tar pause.

Sveiva tar tidlig grep om midtperioden. Spiller fornuftig og når Kristoffer Bakke får to forsøk fra samme posisjon blir det 4-0. Det blir mye skriking og klaging en stund, så bryter plutselig Sveiva og kontrer inn 5-0. Endelig blir det Gjelleråsen sin tur, på et frislag banker Kristian Kragerud inn en redusering, 5-1 etter 11 minutter. De får en ny sjanse i overtall, spiller bra men klarer ikke å omsette nå heller. Da passer det at det blir pause igjen. 

Gjelleråsen kommer hardt etter hvilen, bruker 44 sekunder på å redusere til 5-2. Gjelleråsen river og sliter for flere mål og det kommer, Eivind Brandeggen med et knallskudd og det står 5-3. Sveiva skjønner alvoret setter opp tempoet og på kort tid har de satt tre baller i mål og leder nå 8-3. Gjelleråsen tar timeout og går rett i angrep. Robin Norstrøm sleivtreffer på en retur som dupper i mål og det er 8-4. Det blir ikke enklere når Gjelleråsen protesterer på seg en to minutter for protest, men jobber heroisk og holder tett. Igjen er det rett i angrep og da kan Tommy Midtsveen sette inn det som skal bli sluttsifrene 8-5. Nærmere kommer ikke gjestene og Sveiva feirer for tre nye poeng.

KAMPFAKTA Sveiva-Gjelleråsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.