Gjelleråsen holdt unna og vant

7O8A8568
Det ble jevnt og spennende i dagens to siste kamper i eliteserien for menn. Gjelleråsen kunne vinne etter et nervepirrende drama i sluttminuttene.


Viktig kamp om poengene i Lihallen i dag. Gjelleråsen har besøk av Akerselva, to jevne lag som trenger poeng for å holde grepet om sluttspillplass. Akerselva vant sin hjemmekamp, vil Gjelleråsen gjøre det samme? 


Hjemmelaget viser klart og tydelig at her er det ingen andre som skal ha poeng. Litt ta og føle på etter de første minuttene, så kommer en knallbra periode for Gjelleråsen som i underkant av fire minutter scorer tre ganger. Tavla viser 14 minutter og nå våkner Akerselva, kommer knallhardt og jager redusering men overlister ikke Gjelleråsens forsvar.  De siste to minuttene har Gjelleråsen kontroll, det blir ikke flere mål og Gjelleråsen kan gå i garderoben med fortjent ledelse 3-0.


7O8A8408
Robin Norstrøm er tilbake i grønt og scoret mot Akerselva
.

Akerselva kommer som noen kuler etter hvilen og skaper flere sjanser det første minuttet enn de gjorde forrige periode. Gjelleråsen kommer igang de også og spillet jevner seg ut. I det åttende minuttet kommer kveldens første overtall som går til Akerselva som ikke trenger lange tiden for å redusere, Magnus Andersson 3-1. Det skal ikke vare lenge før Gjelleråsen igjen er tre mål foran med en litt heldig scoring, 4-1. Så er det Lasse Sundell som er heldig, via en spiller i grønt og ny redusering til 4-2 etter kvarteret. Det har vært og er en periode i knalltøft tempo som ender i en utvisning til Akerselva med fire sekunder igjen av perioden. Gjelleråsen får ikke noe ut av det men har muligheten i neste periode.

7O8A8562
Tommy Midtsveen satte spikeren i kisten med sin 8-6 scoring.
 

Gjelleråsen bruker nesten hele overtallet på å finne nettet, Thomas Zaal får stå alene og styrer inn 5-2. De tre neste minuttene er det hjemmelaget som styrer showet her og det blir to nye scoringer, og det har blitt 7-2. Akerselva har ikke gitt seg enda og svarer opp. Når tavla viser 12 minutter er de bare et mål bak, 7-6 og Gjelleråsen sliter. For en kamp og spenning vi har fått, og det er ikke slutt enda. Tre minutter gjenstår og det virker som om nervene sprer seg i begge lag. Lang ball opp og litt klabb og babb foran Akerselvas mål. Ballen er løs og bakfra kommer Tommy Midtsveen og feier inn 8-6, med halvannet minutt igjen. Akerselva tar ut målvakten med minuttet igjen, og Gjelleråsen kjemper for livet. Fler mål blir det ikke og hjemmelaget beholder alle poengene som kan vise seg å være utrolig viktige.

Sveiva slo Haugerud
Sveiva så ut å få en enkel reise mot Haugerud nok en gang, men hjemmelaget skapte spenning foran de 75 fremmøtte. Etter 4-1 ledelse til Sveiva etter 14-2(!) i skudd i den første perioden krøp Haugerud nærmere i målprotokollen og utlignet til 5-5 i midtperioden. 


I den tredje perioden var det gjestene som orket best og tre scoringer på rappen gjorde at en sen scoring fra Haugerud bare ble et trøstemål. Sveiva vant 9-6 og overtok serieledelsen foran Greåker og Slevik som begge har dårligere målforskjell enn Stovner-klubben.

KAMPFAKTA Gjelleråsen-Akerselva

KAMPFAKTA Haugerud-Sveiva

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.