Prestisjeimporten flytter hjem

IMG 0655
Sleviks prestisjeimport foran årets sesong, gir opp satsningen i norsk eliteserie og vender snuten hjem til Sverige.


Slevik kunne stolt presentere SSL-spilleren Christoffer Gustafsson foran årets sesong. Spilleren med SSL-erfaring med Sirius var en prestisjeverving, og var sammen med talentet Martin Storäng som man hentet fra samme klubb, to spillere som på papiret kunne løfte klubben til nye høyder og som man hadde stor forventninger til i Østfold-klubben.

Storäng hadde problemer med å finne jobb og vendte tilbake til Sverige allerede etter to kamper, Gustafsson ble igjen og var med Slevik og vant EuroFloorball Cup for noen uker siden. Med 8 poeng (1+7) på syv kamper så langt i sesongen ble det ingen stor suksess for Gustafsson i Norge. 20-åringen velger nå å flytte hjem til Sverige og spill for Rasbo i 1.divisjon, der han forøvrig vil møte på Storäng som spiller for Alunda i samme serie. 

– Jeg ønsket å teste mine vinger og valgte å prøve ut spill i Norge. Det passer dessverre ikke for alle, så nå velger jeg å reise hjem til Rasbo, sier Gustafsson til sin nye klubbs hjemmeside.


Gustafsson blir den tredje svensken som vender hjem «før tiden» på et drøyt år for Slevik. Forrige sesong valgte også Marcus Persson å vende hjem før sesongen var ferdig. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.