Målfest i Høyenhallen

7O8A6007
Det ble en målrik affære da Tunet fikk besøk av Bækkelaget i Høyenhallen i ettermiddag.


Vi går over til herrenes oppgjør i Høyenhallen. Blir det et nytt slakteoffer som ledes ut til kamp når Tunet får Bækkelaget på besøk? Tunets herrer er ihvertfall ikke mindre favoritter enn damene var tidligere idag.


Forholdsvis rolig start og det er jevnt spill. Bækkelaget tar ledelsen etter fem minutter ved Erik Thingnes. Tempoet er blitt hevet og det bølger. I det 12. minutt tar det av, på 11 sekunder har Tunet scoret to ganger og snudd kampen, men det er ekstremt kortvarig. Tre sekunder etter er det 2-2. Vi seiler videre på bølgene og Tunet tar ledelsen igjen 3-2 etter kvarteret, og igjen blir det kortvarig når Bækkelaget stormer i angrep og det er 3-3. Det er passe tenning her også men ingen store ting ennå. Gjestene pådrar seg en tominutter for slag og det omsetter Ole Mossin Olesen med to sekunder igjen av overtallet. Dermed går hjemmelaget til pause med ledelse 4-3, over Bækkelaget som så langt ikke er et slaktoffer. Vi gleder oss til resten.

Kampen fortsetter i samme spor. Like langt etter tre minutter da Bækkelagets Petter Lambech banker inn 4-4. Snaue minuttet går og Tunet er foran igjen, måldebutant Oliver Ruud ordner 5-4 og etter ni minutter er han der igjen og setter da 6-4, hans andre i kampen. Spillet er fremdeles jevnt og nå er det gjestene som kommer tilbake. I det 14 minutt fører en av gjestenes backer ballen fra egen sone, skyter og på retur er Alexander Simensen der og 6-4. Med tre minutter igjen av perioden er det gjestene som får overtall, et overtall de også omsetter, Sondre Bakkejord utlikner, 6-6. Tunet vil og skal ha ledelsen med seg inn i garderoben og en ny måldebutant ordner det, 7-6 av Simen Jansen. Da tar vi pause.

7O8A6037
Det ble en morsom kamp med mengder av målsjanser i Høyenhallen.

Har Tunet fått nok nå? Etter 35 sekunder øker de til 8-6. Hjemmelaget trykker på og når Axel Wallin frispilles blir det mål igjen, 9-6. Så får Bækkelaget overtall og det løser de bra, 9-7. Halve perioden er forbi når Bækkelaget igjen får en mulighet i overtall, men denne gangen holder Tunet tett. Det blir tilbake i angrep og trykk fra hjemmelaget. Tunets målvakt Jesper Jansson tegner seg på lista med sin andre assist for dagen, et perfekt kast til Wallin som setter 10-7. Sekunder senere kommer vel spikeren i kista da 11-7 kommer med litt mer enn fem minutter igjen. Bækkelaget har ingen planer om å gi opp og klarer å krige til seg en redusering og nytt håp. Men nærmere enn dette kommer de ikke, det ender 11-8. En underholdende kamp med masse mål og ikke minst masse skudd og redninger. Bækkelaget viser at de er til å regne med ennå i serien, litt flere marginer på den rette siden så kan de måle seg med de fleste.

Sarpsborg med fjerde strake seieren
Sandnes klarte ikke å tukte et av seriens formlag da Sarpsborg kom på besøk. Østfoldingene tok tak i oppgjøret fra start og så seg aldri tilbake. 9-2 stoppet seiersifrene på og Sarpsborg tok sin fjerde strake seier og befestet dermed femteplassen.

KAMPFAKTA Sandnes-Sarpsborg
KAMPFAKTA Tunet-Bækkelaget


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.