Haugerud med viktig seier

7O8A5338
Det var høy temperatur Haugerudhallen i ettermiddag da Haugerud tok tre viktige poeng i oppgjøret mot Grei.


Nytt oppgjør i Grorudal´n denne lørdagen. Haugerud har Grei hjemme idag, lagene er nesten identiske på tabellen med Haugerud poenget foran. Fjorårets oppgjør endte med borteseier for begge lag, hvor det ender i dag er ikke godt å si, håper det blir en god kamp.

Haugerud får en god start og har scoret 2-0 før tre minutter har passert og uten at Grei har vært i nærheten av en avslutning. Det er ikke mye til tempo utover heller, Grei ser ut til å ha problemer med spillestilen til hjemmelaget. Patrick Sveen snapper ballen og i det åttende minuttet setter han 3-0. Resten av perioden «spaserer» forbi uten flere mål. Det så ut til at det skulle tenne litt etter 16 minutter, litt kjekling i rundvant ble til spill fire mot fire, som igjen ble til to minutter balltrilling av hjemmelaget.

7O8A5380
Det var til tider stor temperatur i oppgjøret. 

De fem første minuttene av midtperioden er forbi, med litt bedre tempo men uten noen større forandringer. Vi er godt over halvveis og nå blir det mer grinete, fremdeles uten noe spesielt å snakke om. Perioden ender målløst, og skuddstatistikken sier vel det meste, hele 1-3.

Vi tar fatt på de siste 20 minuttene og nå prøver Grei å få opp tempoet. Det blir ingen stor økning og istedet er det hjemmelaget som kommer fort på en kontring. Andreas Lindberg prikker lengste hjørne og det er 4-0. Grei presser på nå mens Haugerud holder seg rolige. Omsider finner Grei nettmaskene, Erik Jirving til 4-1. Ikke lenge etter kommer kveldens eneste utvisning og Grei bruker nesten hele overtallet før Stian Teksdal banker inn 4-2. Ny spenning, kan Grei komme tilbake? Men det skal ikke vare lenge, etter en del rotete spill begge veier kommer hjemmelaget på en ny kontring og Daniel Palmer er like sikker han, 5-2 og med litt mer enn to minutter igjen er det vel kjørt for Grei igjen. Grei tar ut keeper og Erik Jirving pynter på med en scoring til. Det ender med hjemmeseier 5-3 og tre viktige poeng til Haugerud.

Enkelt for Greåker
Greåker hadde få problemer å plukke med seg tre poeng da de tok sin åttende strake seier i årets sesong. Dermed er Sarpsborgs-klubben serieleder på bedre målforskjell enn Sveiva, neste helg møtes klubbene i Tindlundhallen.

KAMPFAKTA Haugerud-Grei
KAMPFAKTA Akerselva-Greåker


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.