– En positiv samling

7O8A4517
Landslagssjef André Sveen er fornøyd med helgens internkamper, der mange landslagsaktuelle spillere fikk vist frem seg foran den stundende VM-kvalifiseringen. 

 

Landslaget spilte tre internkamper i helgen fredag til søndag. Vi var på plass på internkampen på søndag der vi møtte en fornøyd landslagssjef.

– Det har vært en positiv samling med lite frafall grunnet skader eller sykdom. Noe har det blitt men allikevel nok til å få frem det vi ønsker med samlingen, som å klare å holde et høyt tempo gjennom hele helgen med tre rekker på begge lag. Fredag kjørte vi på fire backpar og seks løperekker. Da var det sammensatt slik at det var de litt mer rutinerte mot «rookies», hvor de rutinerte vant 4-1, sier André Sveen til Assisten.

7O8A4325
Marius Pedersen og «de rosa» vant søndagens internkamp.


Sveen er veldig fornøyd med at lagene hadde tydelige roller og at «rookiene" viste seg frem og tok seg godt til rette under fredagen. Lørdag var det blanda lag, noe som førte til at det ble mer offensivt og en del flere mål. Og igjen veldig positivt at ungguttene tar for seg og legger ned masse krefter i kampen. Med slik samling så koster det krefter og alle spillerne har fått beskjed om å si ifra om det skulle bli for mye.
– Det er ikke i vår interesse å kjøre på de skader eller overbelastning slik at det går utover spillet i klubblaget. Tvert imot og derfor var det noen som fikk lov til å bli hjemme og noen satt i sekretariatet og styrte derfra, dette fordi noen har toppkamp til tirsdag.

7O8A4262
Landslagssjef André Sveen er fornøyd med helgens internkamper.


Sveen er sikker på at med denne type samlinger og at det hver gang ble tatt med «nye» spillere inn vill gi en positiv tanke for mange andre når det gjaldt håp om å bli tatt med, samt at han også håpet at de som kom med tok med seg opplevelsen tilbake i klubben som igjen ga lyst til bedre trening der også. Landslagsledelsen setter også krav til spillerne, som følges opp i begge ender av leiren.  De ser også at det er mye bra spillere for fremtiden på samlingene og det er bra for det skaper bedre motivasjon og lyst ettersom det blir konkurranse om å komme med. Dagens kamp ble spilt med blandet lag og kjørte på to rekker per lag med litt forandringer midtveis. Den ble forøvrig vunnet av rosa lag med sifrene 5-4. Alt i alt var det en fornøyd gjeng som har vært i Vestby arena denne helgen.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.