Syvende strake for Greåker

IMG 1937
Sandnes sjokkåpnet men Greåker snudde kampen og vant sin syvende strake kamp for sesongen. 


Sandnes drømmeåpnet mot Greåker og allerede etter 35 sekunder fant Atle Laland Egeland nettmaskene. Midtveis i perioden utlignet Niklas Nordh for hjemmelaget men bare 31 sekunder senere er Laland Egeland frempå igjen og det er 1-2 på tavlen i Tindlundhallen, som også blir pauseresultat.


I den andre perioden er Sandnes frempå et par ganger før Greåker setter de under press. I løpet av halvannet minutt må Ole Laland Egeland plukke ballen tre ganger ut av nettet etter scoringer av Nordh, Lars Erik Torp og Martin Isnes Kvisvik. Vondt blir verre med fem minutter igjen for gjestene da unggutten Emil Glenge øker ledelsen til 5-2, som er resultatet da lagene går inn i garderoben.

Kreftene ser ut å være slutt hos gjestene i den tredje perioden. Greåker kjører kampen og målene fortsetter å komme. Først scorer Arvid Wibring Lindqvist før Glenge scorer sitt andre for dagen og det ser tungt for Sandnes. Per Olsson tenner et håp med åtte minutter igjen, men Cato Glenges 8-3 scoring med tre minutter igjen ser ut å slukke drømmene om poeng for Sandnes. I tillegg ryker de på en fem minutters utvisning rett etterpå. Jesper Engström reduserer i undertallet men nærmere enn 8-4 kommer ikke gjestene. 


KAMPFAKTA Greåker-Sandnes

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.