Sarpsborg gruset Grei

IMG 6706
Grei ledet men Sarpsborg snudde kampen og fullstendig gruset sine motstandere i dagens kamp i Skjeberghallen. 


Det er en uryddig start på kampen og det er lite ordnet spill. Fem minutter ut i perioden tar Sarpsborg ledelsen da Fredrik Gjødalstuen hamrer ballen inn fra distanse. Men Grei gir ikke opp og i løpet av fem minutter snur de kampen da Kjetil Bratland setter ballen i nettmaskene to ganger. Først styrer han inn ballen bak Markus Jelsnes før han også scorer i overtall. Gleden blir kortvarig, først utligner Magnus Jarberg til 2-2 før det blir både 3-2 og 4-2 signert Jonas Pettersen og Marcus Hamrin etter fint spill fra hjemmelaget. Sarpsborg kan gå til pause med en tomålsledelse.

IMG 6724
Landslagsaktuelle Marcus Hamrin ble femmålsscorer mot Grei.


Sarpsborg får en drømmeåpning på den andre perioden og allerede etter 12 sekunder må Jonas Gjesvold plukke ut en ball ur mål, signert Hamrin. Hjemmelaget har flyten og scoringene kommer som brev på posten gjennom hele perioden. Sander Owren, Kristian Holme, Mario Berntsen, Jørgen Nordahl og to ganger Patrick Hjemgård gjør at Sarpsborg vinner perioden 7-0(!) og kan gå til garderoben med 11-2 ledelse. Halvveis i perioden bytter hjemmelaget målvakt og flere av utespillerne uten at Grei klarer å komme nærmere i målprotokollen.

IMG 6809
Kavinthan Gunaratnam holdt buret rent de siste fire minuttene i debuten.


Det blir en tung tredje periode for gjestene, Sarpsborg har ikke slått av på takten og kjører kampen. Målene renner inn jevnt og trutt og Hamrin blir femmålsscorer og Nordahl tremålsscorer i løpet av perioden. Andreas Nerstad scorer et trøste mål for Grei. Til og med da Grei har overtal må de plukke ballen ut av eget nett, og da man i tillegg klarer å dra på seg en femminutters utvisning i overtallet blir det vanskelig. Det blir bare en baklengs men da får omsider Gjesvold nok etter 17 baklengs, og inn kommer debutant Kavinthan Gunaratnam. Han får redder tre ganger og holder buret rent i debuten for Grei. 

KAMPFAKTA Sarpsborg-Grei


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.