Tilbake i Sleviks mål

IMG 5388
Anders Ottersten la opp etter NM-gullet i 2015, men er nå tilbake i Sleviks mål etter fravær bland mesterlagets sisteskanser. 


En gammel kjenning har vært å finne i Sleviks mål de siste kampene etter at Vegard Tvete slitt med skader i sesongsåpningen. Landslagsaktuelle Tvete fikk en fingerskade mot Sarpsborg og da har Anders Ottersten steppet inn som backup. Noe fullverdig comeback er det ikke snakk om.
– I Vegards skadefravær så stepper jeg inn og hjelper til litt. Jeg har vært med og trent litt for å holde meg i form og for å ha det gøy, sier Anders Ottersten til Assisten. 

LES OGSÅ: Slevik dominerte totalt


Etter et innhopp mot Sarpsborg, fikk han tillit fra start mot Sandnes i forrige bortekamp. 

– Det er artig. Det er morsomt å spille innebandy igjen, men jeg får se hvor mye jeg rekker å være med. Det tar mye tid, og jeg har en liten en hjemme som krever sitt. Jeg føler at jeg ikke fikk slutte på riktig måte sist, da jeg ble syk i sluttspillet og slet med skader før det, men nå føler jeg meg i god form.  

IMG 5384
Nære men ikke nære nok. Anders Ottersten holdt buret rent mot Haugerud. 


35-åringen så ikke ut som han hadde vært borte en sesong fra eliteserien og storspilte mot Haugerud. Han holdt buret rent, akkurat som han gjorde når han steppet inn på slutten for Tvete i kampen mot Sarpsborg. 

– Det var morsomt, det er det alltid. Jeg har en fantastisk gjeng foran meg som gjør grovjobben. Alltid morsomt å få gjøre en bra kamp. 

Nå venter europacupspill denne uken med Slevik i Valmiera. I Valmiera som ligger straks utenfor hovedstaden Riga møter Slevik russiske Nizhegorodets og hjemmefavorittene Valmiera. Sleviks veterankeeper gleder seg til turneringen. 

– Det skal bli gøy. Det er det alltid, da blir det tøffere motstand og helt annet spill, så da får man virkelig vise hva man går for. Det er en gulrot for meg, det er en av grunnene til at jeg har vært med å trent litt den siste tiden, fordi man på noe vis hatt litt lyst å få være med. Så ble det en realitet når Vegard skadet seg, så da var det ikke så mye å gjøre. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.