Best i lokaloppgjøret

IMG 3178
Slevik var som ventet best i lokaloppgjøret mot Sarpsborg i ettermiddag. Gjestene klarte aldri å få kontroll på et godt hjemmelag.

 

De regjerende mesterne Slevik hadde ingen planer om å gjøre det enkelt for gjestene Sarpsborg i dagens kamp. Allerede fra start tok hjemmelaget kommando om kampen og hadde kontroll på ballen store deler av perioden. Med to scoringer kunne man gå til pause med en komfortabel ledelse.

Den andre perioden ble den første lik. Slevik førte spillet og til tider ser kampen ut som et langt overtall, der Sarpsborg må konsentrere seg om å forsvare seg. Hjemmelaget har full kontroll på oppgjøret og øker sin ledelse jevnt og trutt utover perioden, først da Slevik leder med fire mål kommer gjestenes første scoring. Til slutt står det 6-2 på tavlen da pausesignalet lyder for andre gang.

I kampens siste periode viste Thomas Stræte igjen klasse da han snurret opp gjestenes forsvar og satte ballen kontant inn bak Markus Jelsnes til 7-2, alt håp om en skikkelig kamp ser ut å være ute. Sarpsborg virker villrådige og klarer bare stundtalls å by opp til kamp. For de ganger Slevik drar opp balltempoen henger de blå fra nabobyen ikke med i det hele tatt. Hjemmelaget øker sin ledelse til 8-2, men ledelsen krymper med to raske Sarpsborg-scoringer og det blir litt nerve. Men den forsvinner fort da Slevik igjen raskt scorer to ganger. Spillet bølger frem og tilbake med lite ordnet spill mot slutten av kampen. Slevik setter inn kampens siste mål i overtall med 11 sekunder igjen på klokken.

IMG 2928

Fikk opp tempo
Sleviks kaptein er fornøyd med hvordan hans lag fremstår i dagens lokaloppgjør.
– Vi gjør en bra kamp, den beste til nå denne sesongen. Vi fikk opp tempo, både på ballen og føttene. En bra kamp fra alle rekkene, sier Thomas Stræte til Assisten.

Det er alltid ekstra deilig å vinne oppgjørene mot naboklubbene.

– De var kanskje litt høyt oppe etter seieren mot Tunet, så det var deilig å få sette de litt på plass.

På tampen ble lagets målvakt Vegard Tvete skadet etter et slag fra en Sarpsborg-spiller, og måtte oppsøke legehjelp med noe som kunne se ut som et brudd i en finger.
– Det er kjedelig, det var jo første kampen hans denne sesongen. Han er på legevakten nå, men det så ikke bra ut.

Gjestenes kaptein Patrick Hjemgård er ikke like fornøyd med hvordan laget hans fremstår mot de regjerende mesterne.
– Vi er ikke på nett i dag. Vi spiller ikke på det som er avtalt før kampen, og havner bakpå, sier en skuffet Hjemgård etter kampen.

Han har ikke noe godt svar på hvorfor Sarpsborg ikke klarte å gjenskape kvaliteten fra forrige helg.
– Jeg vet ikke, kanskje er det på grund av at det er Slevik vi møter. Men jeg er litt irritert over at vi ikke er bedre i dag, for jeg føler at det er et lag som alle kan slå. De er ikke så bra som tidigere synes jeg.

KAMPFAKTA Slevik-Sarpsborg

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.