Wibring Lindqvist klar for Greåker

IMG 8337
Greåker har gjort sin første signering etter NM-sølvet. Som ventet har den 22-årige senteren og tidligere verdensmesteren fra Mullsjö Arvid Wibring Lindqvist (nummer 13) signert for sarpingene.


Allerede tidligere i vinter sto det klart at Mullsjös senter Arvid Wibring Lindqvist var hypp på en flytt til Norge og den norske eliteserien. 22-åringen som til daglig har spilt sammen med Daniel Gidske i SSL ønsker å utvikle sitt offensive spill etter å hatt en defensiv rolle i SSL-klubben. I 2013 ble svensken verdensmester på U19-nivå og er en anerkjent spiller i verdens beste liga. Wibring Lindqvist har skrevet under en kontrakt som strekker seg over neste sesong. 

– Dette er en kjempesignering for oss. Vi har høye forventninger til Arvid som ønsker å komme til Norge for å utvikle sitt offensive spill. Han har hatt defensive roller i Sverige. Planen hans er at han skal utvikle seg offensivt, og så vende tilbake til Mullsjö, sier sportslig leder i Greåker, Thomas Beiermann, til lokalavisen SA.

Klart er også at backen Stian Larsen forlater klubben og trapper ned elitesatsingen i klubben. Ellers er det ventet at Martin Kvisvik som har vært linket med SSL-spill blir i klubben. Det ser også ut til at Greåker beholder stammen i troppen også neste sesong. Greåker havnet bak Slevik i serien og tapte også NM-finalen mot lokalrivalen, neste sesong skal man igjen prøve å vippe ned Slevik fra tronen.
– Vi har hatt en ok sesong med to sølvmedaljer, men vi er ikke fornøyd når det ikke blir gull. Vi gikk hardt ut før sesongen og snakket om å vinne to titler. Er vi en toppklubb så er vi en toppklubb. Vi var lenge gode i serien, men snublet på målstreken. I sluttspillet var vi gode helt fram til finalen, men der var vi under pari. Det er tredje året på rad vi var under pari i NM-finalen, og det er vi ikke fornøyd med.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.