Forlenger med viktig brikke

IMG 1013
Slevik har forlenget kontrakten med den viktige bidragsyteren Christoffer Hansen som i en årrekke levd i skyggen av de store stjernene i klubben.


Det er ikke alle spillerne i Sleviks stjernestall som får like mange rubrikker i løpet av en sesong. Men selv om han er langt fra den største stjernen i laget er Christoffer Hansen en viktig brikke i klubben som tatt seks(!) strake NM-gull og dominert norsk innebandy. Hansen som ofte vikarierer i lagets førsterekke sammen med Thomas Stræte og Johan Åhlberg er en spiller som jobber hardt og er flink i forechecking og når det hetter til i kampene. I semifinalen mot Tunet scoret 29-åringen et vanvittig flott mål i Høyenhallen, og viser til tider at han kan gjøre mer enn å bare jobbe hardt. Nå belønner klubben 29-åringen med en ny treårskontrakt av de regjernede mesterne.

– Chris er ikke den spilleren som får mest mediaomtale, men han har i alle år vært en meget viktig bidragsyter for herrelaget. Er aldri borte fra trening og gir alltid alt i hver duell være seg det er på trening eller i kamp, skriver klubben på sin Facebook-side etter kontraktsforlengningen.

Hansen gjorde 23 poeng (12+11) i seriespillet og 11 poeng (4+7) i sluttspillet denne sesongen for Slevik.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.