Ingebrigtsli Hansen fikk stipend

Rikke Ingebrigtsli Hansen har fått en fin utmerkelse i Sverige. Hun fikk nemlig Star Camp-stipend for sine ferdigheter, og egenskaper som spiller og lagkamerat. 

Den anerkjente sommer-campen blir godt besøkt av innebandyspillere hver eneste sommer. Tunets Rikke Ingebrigtsli Hansen fikk under årets camp stipend fra Pixbo Wallenstam som arrangerer treningsleiren. Stipendet inkluderer plass på neste års leir, utstyr, gratis opphold og litt annet smått og godt. 


  • - Star Camp stipend blir delt ut hver eneste år til lovende unge spillere. Det er ikke nok med å være en dyktig spiller, man må også være en god lagspiller og en god kamerat ved siden av banen. Disse kriterier utfyller Rikke Ingebrigtsli Hansen og Mikael Danielsson meget godt, to meget gode spillere og gledespredere og gode lagkamerater, sier eliteansvarlig Kalevi Pessi til campens hjemmeside. 


Rikkes trener i Tunet, Jørgen Haaland, er stolt over sin adept. 


  • - Rikke spiller til daglig i vårt J16-lag. I tillegg til å ha ekstreme ferdigheter der fart og teknikk er hovedfaktor, er hun også en flott lagspiller, synes Haaland. 


Ingebrigtsli Hansen har allerede vært på U19-samlinger, og regnes som et av de største talentet på damesiden på en stund. Vi gratulerer!