Innebandyfest i Fredrikstad

IMG 3103
Plankecup er i full gang og 111 lag skal gjennomføre 265 kamper i løpet av helgen i Fredrikstad, se vårt bildegalleri fra turneringen som er en innebandyfest i tre dager.


Den 21. Plankecupen er i gang i Fredrikstad og med 111 lag fordelt på tre haller og syv spilleflater er det stor aktivitet på innebandybanene i Østfold denne helgen. Rundt 1800 spillere er på plass og et betydelig antall frivillige og tilskuere gjør turneringen til en av Norges desidert beste. Det er Slevik som arrangererer turneringen og cupgeneral Egil Johansen er godt fornøyd med tingenes tilstand på plass i Kongstenhallen der de aller fleste kamper spilles.
– Det går glimrende. Det har ikke vært noe insidenter som har gitt problemer, foruten et par bruddskader. Stemningen er på topp og det går helt fint, forteller cupgeneralen til Assisten.

Det er også kamper i Gressvikhallen og Borgehallen, og Johansen skryter av de som står på døgnet rundt for å holde turneringen i gang. Den 21. turneringen er i full gang og er for mange klubber en god kickoff på sesongen, og det er meget god stemning i Fredrikstad denne helgen. 

– Det er fantastisk å kunne samle så mange lag og spillere, som har det så moro som de har det her, slår han fast.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.