Til topps i Bästkustcupen

IMG 1801
(Foto: Tunet 05)

De fire norske lagene markerte seg under Bästkustcupen i Göteborg i helgen. Best av alle gikk det for Tunets 05-lag som tok seg hele veien og vant finalen i sin klasse.


Fire norske klubber var påmeldt anrike Bästkustcupen som ble arrangert for 19. gang av Pixbo Wallenstam. Gjelleråsens J03-lag tok seg til kvartfinalen i sin klasse, men der ble det 0-3 tap mot Nordmarken. I klassen over tok seg Østensjø til finale i B-sluttspillet og møtte der Warberg som de slått i gruppespillet, men i finalen var Warberg sterkest og vant 6-0.

I gruppespillet for G02 gikk Sveiva til finale i B-sluttspillet, der Sandö fra Sverige ventet. Sveiva holdt følge til 2-2 før Sandö stakk i fra i målprotokollen og kunne innkassere en 7-3 seier.

LES OGSÅ: Tunet tok bronsen

Aller best av de norske lagene gjorde Tunets G05-lag. Etter tre strake seiere i gruppespillet mot Göteborg, Mölndal og Landvetter hadde Manglerud-klubben marsjfart mot finale. I kvartfinalen ble det 7-1 seier over Zenith før Floda ble veid for lett og sendt ut i semifinalen. 

I finalen var det aldri snakk om saken og Tunet slo Landvetter med 9-1(!) etter tre scoringer de første seks minuttene av kampen. At Landvetter trenes av innebandylegenden Magnus Augustsson gjorde ikke saken noe dårligere. Etter bronse i Selected Team-cup forrige helg har Tunet virkelig vist seg opp fra sin beste side på andre siden grensen.
– Nok en gang leverer gutta både sosialt og sportslig. Det er utrolig gøy å spille mot gode svenske lag. Vi skulle gjerne hatt denne matchingen i serien hjemme også, sier Tunets leder Morten Larsen til Assisten.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.