Tunet tok bronsen

tunet bronse selectedteamcup
(Foto: Tunet 04/05)

Tunets lag i 04-klassen tok en overraskende bronsepokal i den svenske ungdomsturneringen Selected Team-cup i helgen.


Fredag satte seg en forventningsfull gjeng fra Tunets 04/05-lag seg på bussen og satte kurs mot Karlstad. På kalenderen stod deltakelse i Selected Team-cup. En invitasjonsturnering for lag som ligger langt fremme i forhold til sin alder arrangert av Svenska Innebandyakademin, som ble startet i sin tid av innebandystjernen Jonathan Kronstrand.

Det ble en god opplevelse for Tunets lag, som etter et godt gruppespill der de vant tre av fem kamper endte på tredjeplass og bare var målforskjell unna finaleplass, dit Vallentuna og Karlstad tok seg. Det ble isteden bronsekamp mot Jakobsberg.

tunet bronse selectedteamcup2
Tunets 04/05-lag mottar beviset på at de ble nummer tre i turneringen.


I bronsefinalen lå Tunet under 0-3 i en jevn kamp, og klarer å jobbe i fatt i målprotokollen til 3-3 før ordinær tid var over. I første bytt i spilleforlengelsen scoret Tunet og så til at bronsen ble med hjem til Norge.

I Tunet er de veldig stolte over bronsen i den svenske turneringen. De hadde ingen store forventninger før de dro til Karlstad med 16 spillere der ni av spillerne er født i 2005. 

– Dette ble en sosial og sportslig opptur for gutta, da målsetningen var og ikke gå på altfor store smeller i Selected Team-cup, forteller leder Morten Larsen til Assisten. 


Forrige helg var to andre norske klubber med i 02-klassen i samme turnering. Der ble det bronse til Nor 92 som tok seg hele veien til semifinalen og kunne løfte bronsepokalen, som første norske klubb i historien. Greåker røk i kvartfinalen og ble nummer fem. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.