Aldersbestemte turneringer i vår

IMG 3362
Seriespillet går mot slutten og da riktes fokus mot en av vårens mange turneringer for de yngste. Vi tok en kikk på hvilken norske turneringer som spilles under våren. 


I Nedre Eiker arrangerer Nor 92 for 15. gang Kiwi Tigers Cup den 17-19. mars med 57 lag i fem klasser. Cupen arrangeres i tre haller og under finalene er det full fest med finaleshow fra arrangøren Nor 92.

I Bodø arrangerer Bodø regionscup i Bankgata flerbrukshall. Det spilles to aldersbestemte klasser under helgen 18-19. mars. 

I Stavanger arrangeres Stavanger Open for sjette året av Stavanger og Brodd. Det er 13 klasser som er både senior og aldersbestemte. Turneringen spilles på åtte flater i to haller den 22-23. april.


Zone Cup arrangeres hvert år av Slevik i Fredrikstad. 12 aldersbestemte klasser spilles i Borgehallen og Kongstenhallen den 28-30 april. Det er seks spilleflater og turneringen pleier å tiltrekke seg lag også utenfor landets grenser.

I Fredrikstad arrangeres St.Croix for syvende gang Pirate´s Cup 5-7. mai i Borgehallen. Det spilles fem klasser over tre dager.


Har du informasjon om flere turneringer? Tips oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.