Fortsatt med i gullkampen

7O8A4869
Tunet slo Grei i kveld og er fortsatt med i kampen om seriegullet i eliteserien for kvinner.


Tunet åpner kampen med et smell og Klara Löfgren og Emilie Thorvaldsen scorer de to første målene før kampen er tre minutter gammel. Grei tar timeout momentant og skaper flere sjanser men Maiken Ellis er våken i Tunets mål. Spillet jevner seg ut utover i perioden og begge lag har sine muligheter. Det drøyer helt til det gjenstår drøyt halvannet minutt før neste scoring kommer, da er det Frida Norstrøm som overlister Miranda Dahlberg i Greis mål.

Grei kommer ut i hundre i den andre perioden og skaper flere sjanser, men foreløpig holder Ellis buret rent. Tunet tar mer og mer over kampen utover perioden, og i det niende minutt setter Rikke Ingebrigtsli Hansen 4-0 for hjemmelaget. Helt på tampen av perioden kan Diana Isjomina redusere til 4-1.

I den tredje perioden scorer lagets kaptein Liga Garklava etter halvannet minutt og skaper spenning igjen. Men nærmere kommer ikke gjestene, med to minutter igjen å spille setter Tunets kaptein Charlotta Hjorth inn 5-2 som også blir sluttresultat. Tunet klatrer opp i ryggen på serieleder Sveiva etter dagens trepoenger. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.