Grei kjørte over Sarpsborg

7O8A1901
Grei knuste nykommerne Sarpsborg i ettermiddag og klatret opp på tredjeplass i eliteserien for kvinner. Bygdø/Monolitten vant bunnoppgjøret mot Gjelleråsen. 


Grei hadde få problemer å slå Sarpsborg som hadde to strake seiere foran oppgjøret. Det var fullstendig overkjøring fra start til mål i Skjeberghallen og Grei stoppet ikke før det hadde blitt 16-1, og akkurat som i høst ble det vanskelig for nykommerne mot rutinerte Grei. Diana Isjomina, Martine Simonsen og Liga Garklava lå bak mye offensivt for gjestene. Isjomina hadde åtte poeng (4+4), Simonsen syv poeng (4+3) og med tre scoringer fra Garklava ble det vanskelig for særpingene.

Jevnt i bunnoppgjøret
Det ble som ventet jevnt i bunnoppgjøret mellom Bygdø/Monolitten og Gjelleråsen. Lagene følgte hverandre tett i målprotokollen, før Bygdø/Monolitten med en sen scoring i midtperioden og en tidlig scoring i den tredje perioden avgjorde kampen. En redusering med åtte minutter igjen skapte spenning før hjemmelaget kunne sette den siste spikeren i kisten med en 7-5 scoring i sluttminuttene.

KAMPFAKTA Bygdø/Monolitten-Gjelleråsen

KAMPFAKTA Sarpsborg-Grei

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.