Det løsnet til slutt

sagene Sarpsborg damer 13
Sagene slet med effektiviteten i to perioder før det løsnet i serieåpningen mot Sarpsborg.


Det er Sarpsborgs første kamp i eliteserien for kvinner og de starter mot fjorårets sølvvinnere Sagene. 

Kampen starter og det er Sagene som har ball og nykommerne må satse på kontringer. Selv om Sagene har mest ball så sitter ikke sjansene helt. Det går litt frem og tilbake og etter 11 minutter spilt kommer Sagene med det første målet av Mia Østerhaug. Noen minutter etter får Sagene straffe som Hilma Thofte går ut å setter rett i kassa. Perioden ender med 2-0 til hjemmelaget.

LES OGSÅ: – Blir knalltøft

Andre periode starter og det er hjemmelaget som igjen har mest ball. Sarpsborg er også med og har litt mer ball denne perioden og setter det første målet allerede etter to minutter av Nora Benedikte Norheim etter en fin pasning av Emely Thorsen. Sagene er igjen med ball og kommer til sjanser, men de vil ikke sitte. Etter 16 minutter blir det utvisning til Sagene for hardtspill. Sarpsborg klarer ikke sette noen mål i overtall. Ikke lenge etter utvisningen scorer sagene periodens siste mål av Hilma Thofte og vi går til pause med stillingen 3-1.

sagene Sarpsborg damer 6
Sarpsborg kunne juble for sin første scoring i eliteserien i Bjølsenhallen mot Sagene. 

Tredje periode starter og det er fortsatt Sagene som har ballen. Begge lag kommer til noen sjanser, men det er ikke noe som vil inn. Etter 11 minutter løsner det litt for hjemmelaget og de setter to mål i løpet av ett minutt, da velger Sarpsborg og ta en time out. Time out´en ser ikke ut til å hjelpe for Sarpsborg, da Sagene bare noen sekunder senere setter to raske mål til og øker til 7-1. Perioden fortsetter og nykommerne klarer ikke komme til flere mål og med drøye minuttet igjen setter de inn  ett siste mål signert Mia Østerhaug, og kampen ender 8-1. Banens beste hos Sarpsborg ble Emely Thorsen og banens beste hos Sagene ble Hilma Thofte.

LES OGSÅ: Sikter på gull

Ingen overraskelser
I Apalløkkahallen ble det 9-2 seier for Grei mot Gjelleråsen. Etter en målmessig jevn første periode klinket Grei til og dro i fra og vant klart, etter bland annet tre scoringer fra nysigneringen Diana Isjomina.

Sveiva hadde full kontroll på oppgjøret mot Bygdø/Monolitten. 9-2 skrevs seieren til over gjestene og nysigneringen Anna Tviberg sto for to av målene for Sveiva.

Sveiva - Bygdø Monolitten 9-2 (3-0,3-1,3-1)

Rommenhallen, 82 tilskuere. 

Mål Sveiva: Henriette Knudsen 2, Anna Tviberg 2, Julie Gidske 2, Anette Marie Berg, Hanne Hedlund Eriksen, 1 selvmål.

Mål Bygdø Monolitten: Mai Tufte Austreim, Riccarda Schimanski.

Utv.: Sveiva ingen, Bygdø Monolitten 1x2 min.

Skudd: 47-11

Dommere: Eliassen/Sørensen

Grei - Gjelleråsen 9-2 (2-1,5-0,2-1)

Apalløkkahallen, 50 tilskuere. 

Mål Grei: Diana Isjomina 3, Kine Hedlund Eriksen 2, Stine Branting, Rikke Enerly Selstad, Kaja Bråten, Mari Christoffersen.

Mål Gjelleråsen: Ingrid Hoem 2.

Utv.: Grei 1x2 min., Gjelleråsen 1x2 min.

Skudd: 31-19

Dommere: Pedersen/Pedersen

Sagene - Sarpsborg 8-1 (2-0,1-1,5-0)

Bjølsenhallen, 55 tilskuere. 

Mål Sagene: Hilma Thofte 3, Mia Østerhaug 2, Heidi Homble, Martine Jarnæs, Camilla Weibye.

Mål Sarpsborg: Nora Norheim.

Utv.: Sagene 1x2 min., Sarpsborg ingen.

Skudd: 40-8

Dommere: Davidsen/Kopperud

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.