Oppdatering SSL

Norske scoringer i SSL.Daniel Gidske scoret for Mullsjö i sist kamp i SSL. Totalt har det blitt 11 poeng (5+6) på 21 kamper i SSL denne sesongen. Det er nordmannens beste sesong poengmessig i SSL.  Mullsjö ligger på fjerdeplass 12 poeng bak ledende Pixbo.

På femteplass finner vi Ketil Kronberg og Dalen. Kronberg scoret også i sist kamp, og har så langt 22 poeng (11+11) på 21 kamper. Den siste tiden har tidligere Greåkerspiller Jim Johansson vært het for Umeåklubben. Han scoret tre ganger mot Helsingborg i 7-5 seieren.

For Andreas Lindqvist og Granlo har det gått trått så langt i sesongen. Spilleren som returnerte til SSL fra Greåker tidligere denne sesongen står bokført med 3 poeng (2+1) på 9 kamper. Granlo ligger nest sist og har fire poeng opp til sikker grunn. Gävle der Andreas Lindström vært trener de siste sesongene har allerede rykket ned. Lindström som førte opp Nornen fra Bergen til Eliteserien i 2008, ga seg som trener for Gävle i slutten av januar.  Lindström førte Gävle fra 1.div til SSL på to sesonger, men sesongen i SSL har vært blytung for den nyopprykkede klubben. 


Tone Einstulen står med 21 kamper og 6 poeng (2+4) i tillegg til 4 utvisningsminutter så langt i sesongen. Einstulens klubb KAIS Mora ligger foreløpig på en tredjeplass, åtte poeng bak IKSU og syv bak Pixbo der Charlotte Holt står i mål. 


På fjerdeplass finner vi Karen Farnes og Endre. Farnes har ikke spilt de siste kampene for Endre, men har skrapet sammen 5 poeng (3+2) på de 15 kamper hun har spilt så langt i sesongen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.