Grei var best i dagens lokaloppgjør mot Sveiva. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Grei best i slaget om Groruddalen

Grei var best i lokaloppgjøret mot erkerival Sveiva, og vant «slaget om Groruddalen» i ettermiddag.

Det var duket for lokaloppgjør i Rommenhallen i ettermiddag, da Sveiva fikk besøk av Grei. Gjestene var ikke snauere enn at de tok ledelsen midtveis i perioden, etter en scoring signert Emma Lunde. Flere scoringer ble det ikke i den første perioden.

Rebecka Härnlund scoret to ganger for Sveiva, men det var ikke nok dagens lokaloppgjør. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Midtperioden var i underkant av fem minutter gammel da gjestene fikk straffeslag, og der var Kine Hedlund Eriksen sikker som banken og ordnet 2-0. Vondt ble verre for hjemmelaget, for Lunde var frempå bare minutter etter og ordnet 3-0. I det 12. minutt satte Nicoline Olsen 4-0, og selv om Rebecka Härnlund reduserte til 4-1 etter kvarteret, kunne Grei gå til pause med firemålsledelse etter scoring av Kajsa Liljefors med et par minutter igjen av perioden.

Grei scoret syv ganger og er fortsatt best i Groruddalen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Den tredje perioden var to minutter gammel da Härnlund satte sitt andre for dagen, men Liljefors økte ledelsen et par minutter senere. Da Eline Dagestad scoret 7-2 i det åttende minutt var kampen i prinsipp avgjort. Da det ikke ble noen flere scoringer i kampen, viste det seg at de tre poengene gikk til Grei, og andre strake tapet for Sveiva. KAMPFAKTA