Det ble en solid seier for Greåker i dagens kvartfinale mot erkerival Slevik. Foto: Kent Henriksen

Greåker solide da Slevik ble sendt hjem med tap

Greåker vant som ventet over Slevik i den første kvartfinalen i kveld i Tindlundhallen.

Erkerivalene barket sammen i kveld, men Slevik hadde som ventet ikke noen større sjanse mot storfavoritten fra Sarpsborg.

Martin Isnes Kvisvik sendte hjemmelaget opp i føringen allerede i det syvende minutt, før Michel Helgesen doblet ledelsen før den første pausen.

I midtperioden scoret Greåker to ganger til ved Daniel Svendsen og Martin Lilleby, og en solid ledelse for hjemmelaget etter to perioder.

I den tredje perioden reduserte Morten Bye, men scoringer fra Lilleby og Arvid Wibring Lindqvist sørget for 6-1 ledelse og kampen var avgjort. Eskil Gagnås scoret kampen siste mål da han fastsatte sluttresultatet til 6-2. Greåker kunne juble for 1-0 i kamper i kvartfinaleserien mot Slevik. KAMPFAKTA